Blogit

Kesäinen tervehdys!

( 22.10.2019 )

Kesä tulee, oletko valmis? Onko keho ja mieli täynnä lomamieltä ottaakseen vastaan lempeän lämpöisen tuulahduksen järven selältä aurinkoisena kesäpäivänä. Onko laukkuihin pakattu kesän tykötarpeet uikkareista hyttysvoiteeseen ja osoittaako auton etupuskuri kohti kesää?

Tervetuloa kesään, tervetuloa Uuraisille. Voit viettää omassa rauhassasi kesää läheistesi seurassa tai yksin ja olla tietoinen siitä, että peruspalvelut, joita tarvitset, saat Uuraisilta.

Uuraisten viikko käynnistyy 19.7. 2014 ja huipentuu lauantaina 26.7. 2014 järjestettävään toripäivään, jossa esiintymässä mm. Olavi Uusivirta, Mansesteri, Serafiel ja Oliver. Tule mukaan viettämään maksutonta kesäpäivää uuraislaisten parissa. Tapahtuman tarjoaa yhteistyössä Uuraisten kunta ja uuraislaiset yrittäjät ja yhteisöt. Viikon järjestelyihin on osallistunut ja osallistuu lukuisa joukko aktiivisia henkilöitä, joiden jokaisen työpanosta haluan erikseen ja yhteisesti kiittää!

Maaliskuussa kirjoitin kunnanjohtajan blogiin kuntaa alkuvuodesta kohdanneista vastoinkäymisistä ja miten niitä yhteistyössä selätetään. Nyt kesään mennessä on tapahtunut myönteistä kehitystä muun muassa keskustaajamassa. Yhteisöllisyydessä on voimaa ja tarvitaan aktiivisia kuntalaisia ja kesäasukkaita. Tehdään Uuraisista sen vision näköinen: aktiivisten ihmisten Uuraisilla on toimivat peruspalvelut, tasapainoinen talous, menestyvä yrityselämä ja parhaat mahdollisuudet tavoitella onnea Jyvässeudulla.

Kesäterveisin 2014

Juha Valkama

kunnanjohtaja

-