Kätevä seteli

06.04.2017

Kun yksi ovi sulkeutuu, niin parhaassa tapauksessa useampikin uusi avautuu. Kehittämisyhtiö Jykesin lakkauttaminen on Uuraisilla johtamassa uuden ja todennäköisesti varsin mutkattoman käytännön syntymiseen. Koska maailmassa on jo valmiina moniin eri tarpeisiin vastaavia yrittäjiä sparraavia yrityksiä, ei ole järkevää kunnan alkaa tuottamaan tätä toimintaa, vaan ohjata yrityksen ja Uuraisten tapauksessa myös rekisteröidyn yhdistykset käyttämään näitä palveluja tukemalla sitä yrityspalvelusetelillä. Päätös puuttuu vielä, mutta asia pyritään käsittelemään ennen uuden valtuustokauden alkua.

Uuraisten yrityspalveluseteli voidaan myöntää monenlaisten palveluiden hankintaan, esimerkiksi erilaisten selvitysten ja suunnitelmien laadintaan, palveluiden tuotteistamiseen, asiantuntijapalveluihin sekä kertaluontoiseen mainoskampanjoihin tai kansainvälistymiskokeiluihin

- Myös työhyvinvointi ja työyhteisön toimivuuden parantaminen ovat mahdollisia kohteita, lisää kunnanjohtaja Juha Valkama.

Perusliiketoiminnan pyörittämiseen seteliä ei tietenkään ole tarkoitettu, eikä kyse ole sellaisista summista, että se onnistuisikaan.

Setelin hakeminen pyritään tekemään mahdollisimman mutkattomaksi ja siihen laaditaan hakemus kunnan nettisivuille. Päätökset tekee virkamiespäätöksenä kunnanjohtaja.

Lisätietoja kunnanjohtaja Juha Valkama 014 267 2602 

Takaisin »