Työpaikat 

Uuraisten kunta käyttää työnhaussa hyväkseen Kuntarekry (www.kuntarekry.fi) -järjestelmää, jossa avoimet työpaikat ilmoitetaan ja jonka kautta voi jättää sähköisen hakemuksen.

Hakemuksen voit tehdä myös kirjallisesti tai sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo(at)uurainen.fi Suosittelemme kuitenkin sähköisen hakemuksen tekoa. Mikäli haet useita paikkoja, säilyvät perustietosi järjestelmässä, jolloin sinun ei tarvitse kirjoittaa niitä useaan kertaan

Avoimet työpaikat »

Uuraisten kunnassa on käytössä sijaisrekisteri, jonka työpaikkailmoitukset löydät ylläolevasta linkistä.

Sijaisrekisteristä välitetään sijaisia Uuraisten kunnan kaikille tehtäväalueille. Tarjolla on muun muassa opettajien, hoitajien sekä lastentarhanopettajien sijaisuuksia.

Sähköinen sijaisrekisteri käytönnössä

  • Rekisteröidy Kuntarekry.fi:n käyttäjäksi
  • Hae haluamaasi työpaikkaa Uuraisten kunnan työpaikat - tai Kuntarekry.fi- sivuilta täytä hakemus
  • Varaa aika haastatteluun mahdollisimman pian hakemuksen jälkeen

Ajan varanneet työntekijät haastatellaan ja alkuperäiset todistukset tarkistetaan. Tämän jälkeen työnhakija siirretään sijaisrekisteriin. Lasten parissa työskenteleviltä tarkistetaan myös rikosrekisteriote

  • tarvitessaan sijaista esimiehet hakevat sijaisen rekisteristä
  • työtehtävistä lähtee viesti usealle hakijalle kerrallaan
  • hakija saa ilmoituksen työtarjouksesta puhelimitse tai tekstiviestillä
  • viestissä annetaan ohjeet kuinka toimia paikan vastaanottamiseksi

Sijaisuuteen valitulle lähtee viesti paikan saamisesta ja lisätietoja. Mikäli et saanut työtehtävää, saat ilmoituksen, että tehtävä on jo täytetty.

Hakemuksesi on voimassa kuusi kuukautta tietojen päivittämisestä lähtien. Hakija voidaan perustellusta syystä poistaa sijaisrekisteristä.

Avoimet työpaikat Uuraisilla, www.mol.fi