Hirvasen vanha koulu heräsi yrityskäyttöön

11.09.2017

Uuraisten Kangashäkissä yli kuusikymmentä vuotta sitten perustettu Hirvasen koulu aloitti tänä syksynä lukuvuotensa uusissa tiloissa muutaman kilometrin päässä. Vanhaa, nelostien varressa sijaitsevaa koulurakennusta on vuosikymmenten mittaan laajennettu ja korjattu moneen otteeseen. Nyt koulutoiminnasta tyhjentynyt vanha rakennus toimii osittain päiväkodin ruokahuollon tiloina ja syyskuussa se sai suojiinsa myös yhden yrityksen. Hirvaskankaalla kotipihapiirissä aiemmin toiminut autoliike Heijar Oy vuokrasi Uuraisten kunnalta koulusta toimistotilat. Yritys sijoittaa myytävät autonsa nelostien puoleiselle piha-alueelle. 
– Kotipihassa tuli tila- ym. ongelmia, kun toimintamme on voimakkaasti laajentunut. Tämä on hyvä ja näkyvä paikka, yrityksen tunnettuus varmaan kasvaa, iloitsee uuteen toimipaikkaan autoja tällä viikolla siirrellyt yrittäjä Jarmo Mutanen.
 
Mutanen uskoo, että edulliset ja sijainniltaan loistavat toimitilat kiinnostavat jatkossa muitakin yrittäjiä. 
– Tässä on vielä tilaa, toimistoiksi sopivia ja myös koulun liikuntasali, joka soveltuisi vaikkapa liikunta- tai hoitoalan yrittäjän tarpeisiin, hän vinkkaa.
 
 
 
Lisätietoja vanhan koulun tiloista kunnaninsinööri Marko Konola p. 014 267 2621 tai marko.konola@uurainen.fi.

Takaisin »