Tulevaisuuden tuulia tutkimassa

09.11.2017

Hyvän Tuulen paja on vakiinnuttanut paikkansa aktiivisena toimijana Uuraisten pitkäaikaistyöttömien parissa. Työpajaohjaaja Satu Aalto ja työnsuunnittelija Ari Pekka Pasanen tekevät paljon yhteistyötä myös etsivän nuorisotyön ohjaajan Marjo Ruuskan kanssa.
 
Nuorten keväisin ja syksyisin toimiva viikottain kokoontuva ryhmä on yksi vakiintunut toimintamuoto, jossa yhdessä pohditaan elämän suuntia erilaisten työpajojen ja tutustumiskäyntien avulla.
 
- Työllistyminen ei ole ainut tavoitteemme, vaan kokonaisvaltaisesti elämänlaadun ja arjen hallinnan parantaminen, sekä omien vahvuuksien löytäminen, Satu Aalto kertoo.
 
Keskiviikkona ryhmä kävi ratsastamassa ja tutustumassa hevosenhoitoon Marjoniementilalla. - Oon kyllä tykännyt olla mukana ryhmässä, se tuo mukavaa rutiinia viikkoon ja on kiva tehdä ruokaa yhdessä, kertoo eräs nuorista.
 
- Erityisen ilahtunut olen tänä vuonna ollut siitä, että osallistujat ovat ottaneet aktiivisen roolin sisällön suunnittelussa ja ovat osoittaneet kiinnostusta esimerkiksi yrittäjyyteen, Marjo Ruuska kertoo.
 
 
Lisätietoja: Satu Aalto 040 182 0482, Ari Pekka Pasanen 014 267 2664, Marjo Ruuska 040 709 6753.

Takaisin »