TV-palvelut valokuitua pitkin tarkasti ja häiriöttä

12.01.2018

Uuraisten valokuituverkko on saatu rakennettua valmiiksi ja se on toiminut hyvin. Pääosin valokuidun ovat käyttäjät todenneet sen luvatun huolettomaksi ja toimintavarmaksi ja stressi suuresti vaihtelevasta mobiiliyhteydestä on helpottanut. 
 
Täysin poissuljettua ei ole, etteikö kuitukaivureita tulevaisuudessakin vielä Uuraisilla nähtäisi. 
 
– Jatkorakentaminen perustuu aina kysyntään ja on tapauskohtaista. Pyrimme luonnollisesti hyödyntämään aina uusien kaava-alueiden rakentamisen yhteydessä yhteisrakentamisen mahdollisuuden, Uuraisten Valokuituverkot Oy:ntoimitusjohtaja Pekka Piispanen sanoo.
 
Myös TV-palvelut ovat saatavilla Maxivision Viihde – peruspalvelun kautta ja Piispasen mukaan asiakkaat ovat tämän palvelun hyvin löytäneet. 
 
– TV:n häiriötön näkyvyys peruskanavien osalta ja maksukanavien helppo tilaaminen palvelun kautta on koettu yhdeksi valokuituverkon suurimmiksi hyödyiksi, hän kertoo.
 
Maxivision Viihde tarjoaa laajan kanavavalikoiman, myös HD-kanavia, sekä monipuoliset tilausmahdollisuudet. Käyttäjäystävälliset ominaisuudet takaavat, että voit esimerkiksi aloittaa ohjelman katselun alusta tai tallentaa sen vaivattomasti vaikka kännykällä. 
 
Uuraisten valokuituverkkoihin yhteydessä olevan Verkko‐osuuskunta Kuuskaistan saneerausohjelma vahvistettiin joulukuun puolessa välissä Pohjanmaan käräjäoikeudessa. Saneerausohjelmassa määrätään yrityksen velkoja koskevista velka‐ ja muista järjestelyistä. 
 
– Saneeraus ei vaikuta Uuraisten Valokuituverkkojen toimintaan millään tavoin, sanoo Pekka Piispanen.
 
Lisätietoja: Uurausten Valokuituverkot Oy:n toimitusjohtaja Pekka Piispanen 044 733 2310 

Takaisin »