Kotona on kaikenikäisten hyvä olla!

23.04.2018

Ensi torstaina 26.4. klo 16.30 – 18.00 Uuraisten kunnanviraston valtuustosalissa järjestetään Tuottajailta ja työpaja – Kotona asumista tukevien palveluntuottajien ja julkisen sektorin tiivistyvä yhteistyö –tilaisuus.
 
- Toivomme paikalle laajasti eri palveluntuottajia, yrityksiä, yhdistyksiä ja kolmannen sektorin toimijoita sekä palvelutuotannon toteutuksesta vastaavia tai sitä hoitavia julkisen sektorin toimijoita. Tavoitteena on jakaa tietoa maakunnallisen neuvonnan ja asiakasohjauksen toimintamallista ja siihen oleellisesti liittyvästä palvelutuottajaverkoston kokoamisesta. Käydään keskustelua yhteistyöstä ja ideoidaan tulevia verkostokäytäntöjä yhdessä, kertoo Virpi Lapinoja Uuraisten kotihoidosta.
 
Yhteistapaamisessa vaihdetaan ajatuksia, ideoidaan uutta toimintaa ja kuullaan maakunnassa ja paikkakunnalla käyttöön otettavasta keskitetystä neuvonta- ja asiakasohjauksen toiminnasta. Toiminnan kehittäminen liittyy Keski-Suomen KUKO-hankkeessa tehtyyn kehitystyöhön ja sen tulosten juurruttamiseen maakunnassa. Toimintamalliin liittyy palveluntuottajaverkoston kokoaminen, joka on tämän tapaamisen keskeinen teema. Kokoaminen tarkoittaa sitä, että palveluntuottajien tarjoamasta kootaan tiedot neuvonnan ja asiakasohjauksen käyttöön edelleen asiakkaille kertomista varten.  
 
Tapaamisessa kuulet uusimmat tiedot neuvonnan ja asiakasohjauksen toimintamallista ja palveluntuottajaverkoston kokoamiseen liittyvistä seikoista. Lisäksi voit esittää kysymyksiä. 
 
Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja kahvitkin tarjotaan.
 
Lisätietoja: Virpi Lapinoja, virpi.lapinoja@uurainen.fi, p. 040 634 2866.

Takaisin »