Kirjasto kotiin

27.04.2018

Uuraisten kirjastolla on aina tarjota jotain uutta, kuten Kirjasto kotiin –palvelu. Sillä tarkoitetaan kirjastopalveluiden tuottamista niille uuraislaisille, jotka eivät esim. korkean iän, liikuntaesteen tai sairauden takia pysty itse asioimaan kirjastossa. Palvelulla pyritään turvaamaan kaikille kuntalaisille yhdenvertaiset mahdollisuudet käyttää kirjaston palveluja.
 
Kirjastosta saa lainaan kirjoja, myös isotekstisiä, lehtiä, äänikirjoja, musiikkiäänitteitä tai elokuvia. Käytettävissä on Uuraisten kirjaston kokoelmien lisäksi koko Keski-kirjastojen aineistot. Kirjasto kotiin -palvelu on maksutonta, henkilökohtaista ja asiakaslähtöistä.

Kirjaston henkilökunta kokoaa kirjakasseja asiakkaan toivomusten mukaan ja Lukuystävä Liisa toimittaa ne perille sekä tarvittaessa kertoo myös kirjaston muista palveluista. Myös asiakkaan oma edustaja voi noutaa kirjakassit suoraan kirjastosta. 
 
Laina-aika on 1 kk. Lainat voi tarvittaessa uusia puhelimitse suoraan kirjastoon.
 
Lisätietoja Kirjasto kotiin -palvelusta saa Lukuystävältä, kirjastosta p. 014 267 2650 tai sähköpostitse kirjasto@uurainen.fi
 
 
Kirjastossa on yleensä aina myös esillä joku mielenkiintoinen näyttely. Tällä kertaa vitriinissä on Tikusta asiaa. Esillä on Anita ja Jukka Pihlaisen valtaisa tulitikkuaskien etikettinäyttely.

Takaisin »