Janne Koskenkorva valittiin tekniseksi johtajaksi

25.06.2018

Uuraisten kunnaninsinööri Marko Konola on irtisanoutunut virastaan. Avoimeksi jääneeseen virkaan, joka nyt on nimikkeeltään teknisen johtajan virka, oli kolmetoista hakijaa.

Ansiovertailun perusteella valintatyöryhmä totesi, että hakijoista rakennusinsinööri (amk) Janne Koskenkorva täyttää asetetun kelpoisuusehdon ja hänellä on vankkaa kokemusta toimialan johtamis- ja esimiestehtävistä. 

Koskenkorva on toiminut Petäjäveden teknisenä johtajana vuodesta 2016 lähtien. Sitä ennen hän työskenteli vuosina 2011-2016 Uuraisten kunnan teknisessä toimessa monipuolisissa esimies- ja asiantuntijatehtävissä. Toimenkuvaan kuului Uuraisilla silloin olla lähiesimiehenä kiinteistö- ja liikuntapaikkahoitajille, vesi- ja viemärilaitoksen työntekijöille sekä kahdelle toimistohenkilölle. 

Kunnanhallitus päätti yksimielisesti, että teknisen johtajan virkaan valitaan Janne Koskenkorva. Valinnassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Koskenkorva on ilmoittanut ottavansa viran vastaan ja työ Uuraisten kunnassa alkaa 13.8.2018. Janne Koskenkorvalle myönnettiin lisäksi kahden ensimmäisen vuoden ajalle kaksikymmentä palkallista vapaapäivää.

Lisätietoja: kunnanjohtaja Juha Valkama, p. 014 267 2602
juha.valkama@uurainen.fi (lomalla ja palaa työhön heinäkuun puolivälissä)

Takaisin »