Hölkässä tyyli on vapaa

03.08.2018

Perinteinen Kuukan hölkkä on vuorossa jälleen ensi lauantaina puolilta päivin Uuraisten urheilukentällä.
Ilmoittautuminen tapahtuu aamupäivästä paikan päällä. Matkan, 6,7 kilometriä voi edetä joko lujaa tai hiljaa, juosten, kävellen tai vaikka tanssien. Uuraisten urheilijoiden jäsenet pääsevät osallistumaan tapahtumaan puoleen hintaan. 

Reitti kulkee kauniissa uuraislaisissa maisemissa ja reitin varrella on myös hiekkatietä. Sarjoja on myös lapsille ja erilaisia palkintoja arvotaan osallistujien kesken.

– Uurainen on liikkuva kunta ja myös kunnanjohtaja Juha Valkama on tulossa juoksemaan. Tässä juoksutapahtumassa jokainen maaliin päässyt on itsensä voittaja. Paikan päälle voi tulla myös katsomaan ja kannustamaan ja nauttimaan kahvion tuotteista. Sataa tai paistaa, niin aina voi pitää huolta itsestään, rohkaisee Mari Sivill Uuraisten Urheilijoista.

Takaisin »