Hyvää työtä!

06.09.2018

Uuraisten kunnanhallitus valitsee henkilöstöohjelman mukaisesti vuosittain johtoryhmän esityksestä toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen yhteydessä erinomaista tulosta, asiakaspalvelua tms. tehneen työyksikön, ammattiryhmän, osaston tai joukon henkilökuntaa, joka palkitaan kunnanhallituksen harkinnan mukaan.
 
Viime vuonna parastaan pistivät teknisen toimen suorittava porras, eli kiinteistönhoitajat, työnjohtaja, LVI-asentaja ja kentänhoitaja. Perusteluna valinnalle oli, että teknisen työntekijät ovat hoitaneet työnsä kiitettävästi sekä sopeutuneet sujuvasti organisaatiomuutoksiin. Teknisen työntekijät ovat myös osoittaneet valmiutta ottaa vastaan uusia ja vastuullisia työtehtäviä. Tyky-seteleillä palkitseminen ja kunniakirjan luovutus tapahtui henkilöstökokouksessa 29.8.
 
 
Lisätietoja kunnanjohtaja Juha Valkama p. 014 267 2602. 

Takaisin »