Sari ehdolle eduskuntaan

06.09.2018

Uuraisten työväenyhdistys esittää Sari Rimmiä (sd.) eduskuntavaaliehdokkaaksi. 47-vuotias Rimmi on toiminut kuluvan kauden Uuraisten kunnanvaltuuston puheenjohtajana.
– Pienestä kunnasta saa hyvät eväät isommille areenoille, koska täällä pitää paitsi hoitaa oma tonttinsa, myös tietää laaja-alaisesti asioista. Kovin kapea-alaiseen tai -katseiseen erikoistumiseen ei ole varaa.
 
Eduskunta ei ole Rimmille vieras paikka, vaikka hän ensi kertaa ehdokkaana onkin. 2000-luvun alussa hän toimi Susanna Huovisen eduskunta-avustajana. Kohti vaaleja hän lähtee avoimin mielin. – Projekti on tärkeä ja varmasti antoisa, oli tulos sitten mikä tahansa. Tämä antaa esimerkiksi loistavia mahdollisuuksia verkostoitua, mikä on aina hyvä asia, hän sanoo.
 

Omasta jaksamisesta vaalirumban pyörityksessä Sari Rimmi aikoo pitää huolta elämällä aivan tavallista elämää, nukkumalla riittävästi ja ulkoilemalla. Viime lauantaina hän myi kaappiensa aarteita Uuraisten peräkonttikirppiksellä ystävänsä Kristiina Bromanin kanssa.

Takaisin »