Metsään meni tämäkin kisa!

06.09.2018

Viime viikonloppu toi Uuraisille peräti kaksi uutta Suomen mestaria, kun Keijo Sivill ja Reijo Rokkamäki kävivät poimimassa metsätaidon mestaruudet Kauhajoelta. Sivill henkilökohtaisesta kisasta ja Rokkamäki yhtenä MHY Keski-Suomen kakkosjoukkueen neljästä jäsenestä, muut olivat Keijo Sivill, Kristiina ja Jussi Palo.
 
Kokemusta sekä 48-vuotiaalla Keijo Sivillillä, että 76-vuotiaalla Reijo Rokkamäellä on metsätaitokisoista roppakaupalla ja nyt Suomen mestaruudet kruunaavat pitkät urat. Rokkamäki teki kilpailusuorituksensa vieläpä flunssaisena.
 
 – Tämä on hieno juttu Keski-Suomelle. Toivottavasti metsätaidon harrastajiksi saadaan uutta nuortakin väkeä, kommentoi Sari Haapamäki Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomesta.
 
 
Lisätietoja: Keijo Sivill p. 050 349 5669, Reijo Rokkamäki p. 040 729 2528.

Takaisin »