Liikuttava kunta

14.09.2018

Uuraisilla toimii monta aktiivista järjestöä, jotka järjestävät erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja. Mutta yhä tärkeä tapahtumajärjestäjä yksin tai yhteistyössä kolmannen sektorin kanssa on myös Uuraisten kunta. 
Esimerkiksi torstaina 20.9. klo 10 kisataan monikymmenvuotiset perinteet omaava Koululaisten yleisurheilun kuntaottelu Multia-Petäjävesi-Uurainen.

Huomattavasti tuoreempaa trendiä edustaa Kunnan oma salibandyvuoro koulukeskuksen liikuntasalissa klo 20 – 21.30, jonne kaikki aikuiset ovat tervetulleita kuntoon, ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Maanantaina 15.10. kunnan vapaa-aikatoimi vie väkeä patikoimaan Salamajärven kansallispuistoon Kivijärvelle. Syyslomaretkelle lähtö tapahtuu Uuraisten Matkahuollosta klo 9 ja paluu noin 16.30. Matkan hinta on 25 € ja se sisältää matkan ja eräoppaan opastuksen. Matkalaisten pitää ottaa mukaan riittävästi omaa evästä, juotavaa ja runsaasti reipasta mieltä. Sääennusteitakin kannattaa seurata ja valita sopiva asu.
Kansallispuistossa on valittavana 6,2 km tai 2,3 km reitti.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Syyspatikkaretkelle 3.10. mennessä vapaa-aikatoimistoon Pirkko Honkaselle p. 014 267 2641 tai pirkko.honkanen@uurainen.fi.

Lisätietoja tiistaisählystä kunnanjohtaja Juha Valkama, p. 014 267 2602.  

Ja jotta myös tulevaisuus Uuraisilla olisi liikuttava, Liikuntapuistokyselyyn voi vastata 19.9. klo 16 saakka. Kyselyssä voit kommentoida Uuraisten keskustan ulkoliikuntapaikkojen perusteellista uudistamissuunnitelmaa ja vaikuttaa sen eri osien toteuttamisjärjestykseen.

Viime viikonloppuna Uuraisten Yrittäjät Ry retkeili paikallisen eräoppaan HyvänTähen –yrityksen Teijo Haapakosken johdolla Etelä-Konneveden kansallispuistossa. Yrittäjän vapaapäivää viettivät myös Susanna ja Timo Kettunen. 

Takaisin »