Kaikille avoin kuulemistilaisuus koulujen tilaratkaisuista

21.09.2018

Oppilasmäärä Uuraisilla on jatkanut kasvuaan. Esimerkiksi Koulukeskuksen oppilasmäärä kasvoi viime vuonna 26 oppilaalla, eli kokonaisen luokan verran. Tehdyillä oppilasennusteilla nykyiset opetustilat riittävät muualla paitsi Hirvasen ja Kyynämöisten kouluilla ja koulujen laajennussuunnitelmat ovat parhaillaan käsittelyssä.
 
Uuraisilla annetaan tällä hetkellä opetusta neljässä eri koulussa, mikä antaa kouluverkon kehittämiseen useita vaihtoehtoja. Tilaratkaisuissa pyritään joustavuuteen, toiminnallisuutta ja taloudellisuutta unohtamatta. Keskeisintä on tarjota hyvää opetusta nykyisille ja tuleville Uuraisten lapsille ja nuorille.  
Asian käsittely jatkuu lokakuun sivistyslautakunnan kokouksessa, jonka jälkeen asia menee lopullisen käsittelyyn kunnanhallitukseen ja -valtuustoon.
Sitä ennen järjestetään tiistaina 2.10. klo 18 kuntalaisten kuulemistilaisuus koulujen tilaratkaisuista.
 
 
Lisätietoja: kunnanjohtaja Juha Valkama p. 014 267 2602, peruspalvelujohtaja Jouko Nykänen p. 014 267 2640

Takaisin »