Valon kylä Uurainen

18.10.2018

Muutama viikko sitten vietettiin Valon kaupunki -tapahtumaa Jyväskylässä. Ja mitä iso edellä, sitä pieni perässä. Vaikka rahalliset resurssit ovat Uuraisilla pienemmät, nyt on tilaisuus näyttää mitä kekseliäisyydellä ja yhteisöllisyydellä saadaan aikaan.
 
– Olemme luomassa 4H:ssa lokakuun viimeisen perjantain Iltakirjasto -tapahtuman yhteyteen Valon kylä -tapahtuman. Kirjaston pihalle rakennamme nuortemme kanssa kaksi valoinstallaatiota, jotka ovat Iltakirjasto-tapahtuman ajan esillä. Haastamme perjantaina 26.10. mukaan Valon kylä -tapahtumaan niin yksityisiä ihmisiä kuin yrityksiä ja järjestöjä valaisemalla omat kodit ja toimipisteensä perjantai-iltana mitä hauskimmilla valotaideteoksilla. Näin saamme tapahtumasta koko kirkonkylää yhdistävän tekijän, kertoo 4H-toiminnanjohtaja Anni Tuikkanen.
 
Nyt onkin aika alkaa rakentamaan hauskaa, hilpeää, koskettavaa, pelottavaa valoteosta pihamaalle tai ikkunaan muiden kyläläisten ihailtavaksi.
 
Lisätietoja: 4H toiminnanjohtaja Anni Tuikkanen p. 044 545 3959

Takaisin »