Uuraisten Joulu on ilmestynyt

05.11.2018

Pitkän tauon jälkeen Uuraisten oma joululehti on ilmestynyt ja myynnissä esimerkiksi M-Kaupassa, Tonttupirtissä, KauneushoitolaSievässäPaikallisUutisten toimituksessa, sekä marraskuun lopulla aukeavassa Sesonkipuoti Selmassa. Myös lehden ilmoitusmyynnistäkin vastanneet Uuraisten Urheilijoiden salibandyaktiivit myyvät lehteä eri tapahtumissa, kuten Kiepin messuilla Kyynämöisillä 24.11. ja Höytiän joulunavauksessa 29.11. Lehden hinta on 10 euroa.
 
Lehti on erinomainen lahja vaikkapa muualle muuttaneelle kuukkalaiselle. Lehdessä on ajankohtaisten haastattelujen lisäksi muisteluja ja lasten kirjoituksia, kuten aidossa joululehdessä kuuluukin olla. Lehdessä on myös katsaus Uuraisten 150-vuotisjuhlavuoteen.
 
Kansikuvassa komeilee Uuraisten kellotapulin kello, johon on kaiverrettu psalmin 106 ensimmäinen säe.
 

Takaisin »