Seurakuntavaalit kiinnostivat Uuraisilla

22.11.2018

Seurakuntavaaleissa viime sunnuntaina valittiin uudet kirkkovaltuustot. Uuraisilla valtuusto uudistui reippaasti ja 15 valitusta peräti yhdeksän on uusia valtuutettuja. Valtuutetut ovat Timo Kässi, Sari Rimmi, Jari Melgin, Irja Seppänen, Mirja Laitinen, Julius Saarnio, Jari Rytkönen, Pekka Riihimäki, Maarit Lapinkangas, Matti Alapiha, Tomi Penttinen, Pasi Mattila, Raili Hytönen, Arto Mämmi, ja Marko Nieminen. 

Uuraisten seurakunnalla on ollut monenlaisia ongelmia kiinteistöjensä kanssa, mutta nyt tilanne näyttää valoisalta. Uusi seurakuntakoti on osoittanut toimivuutensa ja aiemmin hajasijoitetut yksiköt saavat toimia saman katon alla. Seurakunta on vähentänyt kiinteistö-omistustaan huomattavasti ja keskittyy enemmän toiminnan sisältöön kaikkien ikäluokkien keskuudessa. Lapsirikkaassa kunnassa korostuu erityisesti seurakunnan kerhotoiminta. Seurakunta koetaan Uuraisilla ilmeisen läheiseksi, sillä äänestysprosentti nousi reippaasti yli valtakunnan tason ja oli 22,4.

Takaisin »