Kuukan kuusi sai valot

29.11.2018

Uuraisten Rivikuukan talojen keskellä komeileva suuri kuusi sai tällä viikolla juhlapuvun ylleen ja valaisee nyt kauniisti kirkonkylän maisemaa.

– Kuusi arvioitiin Rokkamäen Reijon ja Uutteran Allanin toimesta 23-metriseksi. Kuusen valaistus toteutettiin yhteistyössä Uuraisten vanhustentaloyhdistyksen ja kunnan kesken, kertoo toiminnanohjaaja Anne Hietikko.

Vaikka kuusella on ikää vasta vajaat viisikymmentä vuotta, eli huomattavasti vähemmän kuin Rivikuukan asukkailla, on se ehtinyt nähdä monet hauskat kekkerit ja koskettavat kohtaamiset. Kuusi istutettiin aikoinaan uusien Uuraisten vanhustentaloyhdistyksen talojen pihapuuksi. Talot pistettiin hyvään kuosiin joitakin vuosia sitten ja niiden vuokrakodit ovat haluttuja asuntoja ikäihmisille. Kaikki asunnot ovat tällä hetkellä varattuja ja lisärakentamista suunnitellaan. 

Lisätietoja Anne Hietikko p. 014 267 2809

Takaisin »