Jouluinen Selmapuoti avautui

29.11.2018

Uuraisilla on tunnettu surua Seon konkurssin ja sulkemisen johdosta, mutta lohtua tuo se, että myös jokin ovi aukeaa. Sesonkipuoti Selma on jälleen syntynyt Uuraskodon kerrostalon alakertaan. Mukana on yli 30 paikallista käsityötaitajaa, myynnissä on myös hyvinvointituotteita, leivonnaisia ja Uuraisten Joulu –lehteä.

Keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin avoinna on myös nuorten 4H-yrittäjien kahvila. Samoissa tiloissa toimii myös kansalaisopiston kudontapiiri, joten tilasta on muodostunut uuraislainen käsityökeskus.

Selman käytännön järjestelyistä vastaavat Selmatädit, joita on tällä hetkellä seitsemän, taustalla ei ole mitään yhdistystä tai osuuskuntaa, vaan halu tehdä yhdessä mukava myymälä uuraislaisten joulun odotusta piristämään.

Ensimmäisenä päivänä Selmatädeistä kaupassa palvelivat Anja Kässi, Anne Rintamäki ja Tuula Loberg.

Lisätietoja: Hanna Lahtinen p. 050 5431 207

Takaisin »