Ansaittuja palkintoja

05.12.2018

Loppuvuosi on palkitsemisten aikaa. Uuraisilla muistettiin viime viikolla erityisesti yhtä yrittäjää, yhtä opetusneuvosta ja kahta ahkeraa veljestä.

Uuraisten Vuoden 2018 yrittäjä on Parturi-Kampaamo Susannen Susanna Kettunen, jonka ystävällisestä ja asiakaslähtöisestä palvelusta on Uuraisilla nautittu jo 12 vuotta.

Susanna vastaanotti perjantaina Marjoniementilalla muistamiset miehensä, myös yrittäjänä toimivan Timo Kettusen kanssa Uuraisten Yrittäjien puheenjohtaja Lea Lerkkaselta ja kunnanjohtaja Juha Valkamalta. Mukana tilaisuudessa oli myös Keski-Suomen yrittäjien tuleva puheenjohtaja Tapu Holttinen (kuvassa vas.)

Seuraavana päivänä Marjoniemessä muistettiin kesällä opetusneuvoksen arvon saanutta Pirjo Käpylää erityisen hyvässä seurassa. Virkamiesten lisäksi paikalla oli noin 500 Uuraisten varhaiskasvatuksen asiakasta eli lasta viettämässä omaa Uuraisten 150-juhlavuoden ikimuistoista tapahtumaansa jännittävän tonttuseikkailun merkeissä. Pirjo Käpylä on Uuraisten kolmas neuvos, aikaisemmin kunnallisneuvoksen arvon on saanut Robert Kivelä ja talousneuvoksen Matti Piesala.

Kuvassa vasemmalta kunnanhallituksen puheenjohtaja Liisa Stenman-Kässi, sivistyslautakunnan puheenjohtaja Antti-Pekka Kotilainen, peruspalvelujohtaja Jouko Nykänen, kunnanjohtaja Juha Valkama, Pirjo ja Markku Käpylä, sekä kunnanvaltuuston puheenjohtaja Sari Rimmi.

 

Maanantaina puolestaan palkittiin kaksi ahkeraa miestä Eläkkeensaajien kahvikerhossa. Noin ysikymppisten veljesten Toivo ja Veikko Haaralan vapaaehtoistyöura talkoohommissa on alkanut jo 40-luvulla ja jatkuu yhä. Nyt heidät palkittiin EKL:n Keski-Suomen piirin toimesta vuoden aktiivisimpina jäseninä.

Takaisin »