Kunnanviraston neuvonnan aukioloajat muuttuvat 14.1.2019 alkaen

11.01.2019

Uuraisten kunnanviraston neuvonta ja puhelinvaihde ovat 14.1.2019 alkaen avoinna arkisin 9-11.30. Asiakkaiden toivotaan olevan yhteydessä viranhaltijoihin suorien puhelinnumeroiden kautta. Numerot löytyvät tästä

Neuvonnan ollessa suljettuna kirjepostia voi jättää jättöpäivämäärällä ja vastaanottajan nimellä varustettuna viraston tuulikaapissa olevaan lukittuun vihreään postilaatikkoon. Mahdolliset maksutapahtumat toivotaan tehtävän neuvonnan aukioloaikojen puitteissa.

Huutoniemen mökin varauksia voi tehdä kaikkina aikoina viraston neuvontaan sähköpostiosoitteeseen kirjaamo@uurainen.fi. Huutoniemen varausmaksujen maksamisen ja avainten noutamisen osalta tehdään erillinen tiedote lähempänä varauskauden alkua.

Takaisin »