Suomi100 –juhlavuoden tapahtumat Uuraisilla

Keski-Suomen Maakuntamarssi 10.6.2017
Katso tarkemmat tiedot tästä:Maakuntamarssi 10.6.2017


Luonnonyönpäivä 17.6.2017
Katso tarkemmat tiedot tästä:Luonnonyönpäivä

Suomi 100vuotta-juhlavuoteen liittyy neljä valtakunnallista Suomen luonnon päivää.

Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi osallistuu 17.6. pidettävään luonnon päivään.

http://www.mhy.fi/keski-suomi/tapahtuma/loyda-luontosi-kesan-epaviralliset-geokatkot-retki-ja-maisemakohteet  

Kuukakodin palvelukeskuksen asiakkaille ja lähioimaisille
harmonikkakonsertin 10.8.2017, klo 13, Suomi 100 juhlavuoden kunniaksi.

Suomi 100 - harmonikkakonsertti Uuraisilla

Esite

Hyvän Tuulen paja haastaa yhdessä Uuraisten kirjaston kanssa kaikki uuraislaiset tupsutalkoisiin!

Haastamme teidät valmistamaan tupsun tai pari yhteisötaideteokseen. Vaihtoehtoisesti voit myös lahjoittaa vanhoja villalangan jämiä ja Hyvän Tuulen pajan väki tekee niistä tupsuja. Tupsun koolla tai värillä ei ole väliä. Tupsuun kannattaa jättää riittävän pitkät sidontalangat, jotta saamme tupsun solmittua teokseen.

Hyvän Tuulen paja ja kirjasto vastaanottavat tupsuja ja lankoja 21.8. -  31.10.2017. Sen jälkeen pajan väki kokoaa tupsuista taideteoksen, joka julkaistaan Uuraisten kirjastolla 14.11.2017. Teos on osa Suomi 100- tapahtumia Uuraisilla.

 

 

Kirjailija Sirpa Kähkösen kaikille avoin luento Koulukeskuksen auditoriossa ma 27.11. klo 18 (päivällä ei-avoimet koululaisesitykset). Kähkönen kertoo työstään ja tuotannostaan teemana satavuotias Suomi. Kähkösen tuotannossa tulee esille yhteiskunnallisesti ja historiallisesti monipuolinen kuva Suomen itsenäisyyden ajasta.  Tervetuloa! Lisää kirjailijasta: https://otava.fi/kirjailijat/sirpa-kahkonen/#.WUKR1rkUl9A

 

Linnan juhlien Etkot Uuraisten kirjastossa ti 5.12. Ohjelma varmentuu lähempänä tapahtumaa, vieraina ainakin trubaduuri Leena Pyylampi ja kirjailija Sari Kanala. Juhlitaan yhdessä satavuotiasta Suomea kirjastoissa ympäri Suomen.  Lisää Linnan Juhlien Etkoista http://suomifinland100.fi/project/etkot-kirjastossa/ Pääjärjestäjä on Suomen kirjastoseura.