Liikenneturvallisuus

Liikenneturvallisuuskatsaus2018 Uurainen

Uuraisten kunnan alueella on tapahtunut vuosien 2013–2017 välisenä aikana 83 poliisin tietoon tullutta tieliikenneonnettomuutta, joissa on loukkaantunut yhteensä 26 ihmistä. Uhreista 18 liikkui henkilö- tai pakettiautolla, yksi mopolla, kaksi jalan tai pyörällä ja viisi muilla kulkutavoilla.

 

Liikenneturvallisuustyöryhmä

Kunnan liikenneturvallisuustyötä koordinoidaan ja edistetään poikkihallinnollisessa liikenneturvallisuustyöryhmässä. Työryhmän toiminta on ennen kaikkea koordinoivaa: konkreettisten toimien suunnittelua, tehtävien jakamista edelleen, liikenneturvallisuuteen liittyvää viestintää, liikenneturvallisuustilanteen seurantaa jne. Työryhmän toiminnassa painopiste on liikennekasvatuksessa ja viestinnässä sekä eri hallintokuntien päivittäisessä liikennekasvatustyössä eri ikäryhmien parissa. Myös liikenneympäristön turvallisuuteen liittyviä kysymyksiä käsitellään tarpeen mukaan.

Uuraisten johtoryhmä kokoontuu vähintään kerran vuodessa käsittelemään liikenneturvallisuusasioita. Työryhmän apuna toimii Keski-Suomen liikenneturvallisuustoimija.

Onko mielessäsi liikenneturvallisuuteen liittyvä kysymys tai aloite?
Ota yhteyttä kunnanjohtajaan: juha.valkama@uurainen.fi.

 

Hyödyllisiä linkkejä ja materiaaleja