Tietokoneet, tietopalvelu JA KOPIOINTI/TULOSTUS

Yleisön käyttöön tarkoitetuissa tietokoneissamme on nettiyhteys. Koneet ovat käytettävissä ajanvarauksen mukaan puoleksi tunniksi tai sopimuksen mukaan kerrallaan, lehtilukusalin kone käytössä täysi-ikäisille ilman ajanvarausta. Koneet on tarkoitettu pääasiassa tiedonhakuun tai muuhun asianhoitoon. Pelaamiseen on käytettävissä vain yksi puolen tunnin aika päivässä.

Lainaustiskin lähellä olevat koneet tiedonhakua varten ovat käytettävissä ilman ajanvarausta aineistorekisterin selaamista, lainojen uusintaa ja varausten tekemistä varten. Nettiajan voi varata kirjastossa tai puhelimitse. Internetin käyttö on maksutonta, tulosteista peritään 0.50 e/2.00 e. Tulostus on mahdollista kirjaston palveluaikoina.

Lehtisalin koneella voit tutustua myös erilaisiin e-lehtiaineistoihin, esim. ePress- ja PressDisplay. Kysy tarkempia ohjeita henkilökunnalta.

Alaikäisten asiakkaiden epäasiallisesta koneenkäytöstä tai käyttäytymisestä ilmoitamme huoltajalle ja voimme joutua eväämään tietokoneiden käytön määräajaksi.

Tietopalvelu

Kirjaston henkilökunta opastaa kaikissa kirjaston käyttöön, kirjastoaineistoon ja tiedonhakuun liittyvissä asioissa kirjaston palveluaikoina.

Kopiointi

Kirjastolla asiakkaat voivat ottaa valokopioita ja tulostaa asiakaskoneelta kirjaston palveluaikoina. Kopioiden ja tulosteiden hinta on 0.50/2.00.