Kulttuurisuunnistus

Uuraisten kulttuurisuunnistus 2020 toteutetaan ajalla 14.5.-31.7. 

Vuoden 2020 kulttuurisuunnistus on päättynyt. Lipukkeiden palauttaneiden kesken on arvottu palkinnot ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistuneille!

Kulttuurisuunnistus on mielenkiintoinen tapa tutustua paikalliseen kulttuurimaisemaan ja sen historiaan. Reitillä kohtaat tarinoita legendaarisista entisaikojen kuukkalaisista ja saatatpa kohdata aidon ja elävän alkuperäiskansalaisenkin.

Kulttuurisuunnistus tarjoaa myös haastetta älynystyröillesi. Sinun pitää löytää jokaisesta kohteesta yksi kirjain ja asettaa ne oikeaan järjestykseen. Tämän jälkeen raapustat kirjaimet, nimesi ja puhelinnumerosi suunnistuskartan alareunasta löytyvään kuponkiin ja palautat sen kunnanviraston oven vierestä löytyvään luukkuun. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan uuraislaisia tuotepaketteja.

Kulttuurisuunnistuskartta on julkaistu torstaina 14.5.2020 PaikallisUutiset-lehdessä ja karttoja saa myös kunnanvirastolta ja PaikallisUutisten toimituksesta. Voit myös tulostaa kartan täältä Kulttuurisuunnistus 2020.

Uskomaton Uurainen – Näe, koe ja häikäisty!

Yhtiestyössä PaikallisUutiset ja kulttuuritoimi

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue