Uuraisten valokuituverkot Oy:n osakekaupat allekirjoitettu

01.02.2023 | Tiedote

Tiedote Uuraisten valokuituverkot Oy:n Osakekaupasta

Uuraisten kunta on ostanut Verkko-osuuskunta Kuuskaistan omistamat Uuraisten Valokuituverkot Oy:n osakkeet 1.2.2023.

Uuraisten Valokuituverkot Oy:n ovat omistaneet Verkko-osuuskunta Kuuskaista ja Uuraisten kunta yhdessä. Osakekaupan jälkeen Uuraisten kunta omistaa yksin Uuraisten Valokuituverkot Oy:n.

Osakekaupan seurauksena Uuraisten Valokuituverkot Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty 1.2.2023 alkaen Janne Paunonen oman toimensa ohessa.

Uuraisten Valokuituverkot Oy mahdollistaa Uuraisten kunnan ja sen lähialueiden kehittymisen nopeiden ja nykyaikaisten tietoliikenneyhteyksien avulla. Yhtiön toimialana on laajakaistaliiketoiminta tietoliikenneverkkojen rakentamisen, omistamisen ja ylläpidon sekä kokonaistietoliikennepalveluiden tuottaminen.

Kaikki Kuuskaistan Palvelut Oy:n nimissä olleet asiakassopimukset on siirretty Uuraisten Valokuituverkot Oy:lle. Sopimusehdot pysyvät ennallaan siirron ja osakekaupan yhteydessä.

Järjestelyn vaikutuksista muun ohessa yhteystietoihin ja asiakaslaskutukseen tiedotetaan Uuraisten Valokuituverkot Oy:n toimesta tarkemmin helmikuun aikana.

Uuraisilla 1.2.2023

 

Uuraisten Valokuituverkot Oy          Uuraisten kunta               Verkko-osuuskunta Kuuskaista

 

Lisätietoja:

kj Juha Valkama 040 552 5703

juha.valkama@uurainen.fi

Allekirjoitustilaisuus

Kauppakirjaa allekirjoittamassa olivat:

Verkko-Osuuskunta Kuuskaistan puolelta Ulla Koivisto, Uuraisten kunnalta kunnanjohtaja Juha Valkama sekä henkilöstö- ja hallintopäällikkö Pasi Lievonen.

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue