Lainaus ja palautus

Lainaaminen on ilmaista. Normaali laina-aika on 28 vrk, dvd- ja blu-ray-aineiston sekä lehtiaineiston laina-aika 14 vrk. Laina-ajan poikkeuksia voi olla esim uutuuksissa tai sesonkiaineistossa.

Lainattu aineisto palautetaan eräpäivään mennessä kirjastoon. Omatoimiaikana ja kirjaston ollessa kiinni, aineiston voi palauttaa automaatilla tai ulko-oven vieressä olevasta palautusluukusta. Palautusluukusta ei saa palauttaa äänitteitä, dvd-levyjä tai muuta helposti särkyvää aineistoa.

Lainojen uusiminen ja aineiston varaus

Varausten tekeminen on maksutonta, mutta noutamattomasta varauksesta peritään 2 €/varaus. Ilmoituksen varatun aineiston saapumisesta saa valinnan mukaan tekstiviestinä tai sähköpostilla.

Eräpäivämuistutus

Asiakas saa ilmaiseksi sähköpostiinsa muistutuksen lähestyvästä eräpäivästä ennen eräpäivää, jos hän ilmoittaa sähköpostiosoitteensa kirjastoon tai tallentaa sen omiin tietoihinsa verkkokirjastossa. Eräpäivämuistutus on lisäpalvelu. Muistutuksen saapumatta jääminen esimerkiksi teknisen ongelman vuoksi ei poista asiakkaalta velvollisuutta huolehtia lainojensa uusimisesta tai palauttamisesta viimeistään eräpäivänä. Asiakas on itse vastuussa myös kertyneistä myöhästymismaksuista.

Uuraisten Kunnankirjaston Kokoelmapolitiikka 2019

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue