Sun Uurainen

Sun Uurainen sivusto on osa Koronasta kasvuun -hanketta, jossa ovat mukana Uuraisten lisäksi Keuruu, Multia ja Petäjävesi. Hanketta luotsaa Sari Saarinen. Sariin saa parhaiten yhteyden sari.saarinen@keulink.fi osoitteella.

Koronasta kasvuun – hankkeen toimenpiteet Uuraisilla ovat uusi kuvallinen yritys- ja palveluluettelo sekä kahdet verkkomarkkinat Facebookissa alueen yrityksissä. Markkinoilla vauhditaan alueen kauppaa ja luodaan tunnettavuutta yrityksille.
Ensimmäiset verkkomarkkinat pidetään  20.5.2021 klo 9.00 alkaen. Luvassa on vauhdikas päivä ja kaikki livet tallentuvat näille sivuille myös jälkeenpäin katsottaviksi. Verkkomarkkinat ovat yrityksille maksuton tapahtuma ja mm. Keuruulla ja Karsulassa verkkomarkkinoiden videoita on katsottu n. 90 000 kertaa. Jos haluat katsoa tehtyjä videoita, niin esimerkkejä löytyy Keurusseudun verkkomarkkinat sivuilta.

 

Hankkeen rahoittajina toimivat

  • Keski-Suomen liitto
  • Kehittämisyhtiö Keulink Oy
  • Uuraisten kunta
  • Multian kunta
  • Petäjäveden kunta

Sun Uurainen -sivuille Facebookissa lisätään yrityksien tietoa, tarjouksia ja tapahtumia. Sivuilla on myös livelähetyksiä ja verkkomarkkinoita tämän vuoden aikana

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue