Ravitsemus ja ostokset

Oikarin tila

Katri Toivola
puh. 014 814 125, 0400 927 888
www.keski-suomenajokoirayhdistys.org
Oikarin tila on entinen metsäyhtiön herrojen metsästyskartano, jonka nykyään omistaa Keski-Suomen Ajokoirayhdistys. Tila on tänä päivänä kokous-, ruokailu- ja majoituspaikkana ja tarjoaa puitteet 50-100 vieraalle. Oikarissa voit tilauksesta nauttia perinteistä suomalaista kotiruokaa.

Oikari on myös koiraystävällinen majoituspaikka. Monet koirajärjestöt ja -kerhot ovatkin ottaneet paikan ahkeraan käyttöönsä, järjestäen täällä kokouksia, kursseja ja leirejä. Pihapiirissä asuu talonmiespariskunta, joka huolehtii käytännönjärjestelyistä.

Teivaalan Tupa

Teivaalantie 135
KYYNÄMÖINEN
puh. 050 524 7723
myynti@teivaalantupa.com tai teivaala@gmail.com
teivaalantupa.fi

Ateria- ja juhlapalvelut
Kokoukset/ ryhmät
Idyllinen maalaismaisema; viljavat pellot talon ympärillä ja perinteiset talonpoikaisrakennukset luovat puitteet erilaisille – yksilöllisille juhlille, kokouksille tai ryhmävierailuille.

Teivaalan Tupa tarjoaa tilauksesta ryhmille ateria- ja juhlapalveluja, satavuotiassa tunnelmallisessa tuvassa tai 1800-luvun pitoriihessä.

Talviset virkistyspäivät; pulkkamäki ja savun tuoksuiset nuotiohetket säilyvät muistoissa pitkään…

Marjoniementila Oy

Mika Saarinen
Marjoniementie 91
UURAINEN
puh. 050 591 5077
info@marjoniementila.fi
marjoniementila.fi

1800-luvun lopulla valmistunut pappila Uuraisten Marjoniemessä tarjoaa kulttuurihistoriallisen miljöön niin pienten kuin isojenkin tapahtumien järjestämiseen. Marjoniemessä voit majoittua upeissa maalaismaisemissa ja samalla tutustua tilan monipuolisiin harrastusmahdollisuuksiin.

Marjoniementilalla on tarjolla useita erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Voit majoittua Pappilan kauniissa päärakennuksessa tai tunnelmallisessa luhtiaitassa kappelin vieressä. Majoittumisen yhteydessä voit nauttia Pappilan keittiössä valmistettuja herkkuja.

Kaikissa majoitustiloissa on suihku, wc, jääkaappi, tv, kahvin- ja vedenkeitin. Morsiussviitin yhteydestä löytyy myös sauna.

Sesonkipuoti Selma

Uuraisten keskustassa paikalliset käsityöharrastajat ja ammattilaiset kokoontuvat kesäisin Uuraisten Viikon puitteissa sekä joulun alla myymään taidokkaita käsitöitä ja herkullisia leipomuksia. Selmasta löytyy muun muassa keramiikkaa, tekstiilejä, metallilankatöitä ja asusteita. Kahvila tarjoaa käsityötarjonnasta humaltuneelle maistuvia virvokkeita. Selman aukioloajat tiedotetaan kunnan nettisivuilla ja Facebookissa.

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue