Rekrytointi

Uuraisten kunta käyttää työnhaussa Kuntarekry -järjestelmää, jossa avoimet työpaikat ilmoitetaan ja jonka kautta voi jättää sähköisen hakemuksen.

Hakemuksen voit tehdä myös kirjallisesti tai sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@uurainen.fi. Suosittelemme kuitenkin sähköisen hakemuksen tekoa. Mikäli haet useita paikkoja, säilyvät perustietosi järjestelmässä, jolloin sinun ei tarvitse kirjoittaa niitä useaan kertaan.

Huomaathan, että 1.1.2023 alkaen Keski-Suomen hyvinvointialue vastaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluiden järjestämisestä koko Keski-Suomen alueella. Näiden palveluiden avoimet työmahdollisuudet löydät jatkossa Kuntarekryn lisäksi osoitteesta www.hyvaks.fi/rekrytointi.

Sijaisrekisteri

Uuraisten kunnassa on käytössä sijaisrekisteri, jonka työpaikkailmoitukset löydät Kuntarekry -sivuilta.

Sijaisrekisteristä välitetään sijaisia Uuraisten kunnan kaikille tehtäväalueille. Tarjolla on muun muassa opettajien ja lastentarhanopettajien sijaisuuksia.

Sähköinen sijaisrekisteri käytännössä

  • rekisteröidy Kuntarekry.fi:n käyttäjäksi
  • hae haluamaasi työpaikkaa Uuraisten kunnan työpaikat – tai Kuntarekry.fi- sivuilta
  • täytä hakemus
  • varaa aika haastatteluun mahdollisimman pian hakemuksen jälkeen

Ajan varanneet työntekijät haastatellaan ja alkuperäiset todistukset tarkistetaan. Tämän jälkeen työnhakija siirretään sijaisrekisteriin. Lasten parissa työskenteleviltä tarkistetaan myös rikosrekisteriote.

Tarvitessaan sijaista esimiehet hakevat sijaisen rekisteristä. Työtehtävistä lähtee viesti usealle hakijalle kerrallaan ja hakija saa ilmoituksen työtarjouksesta puhelimitse tai tekstiviestillä. Viestissä annetaan ohjeet, kuinka toimia paikan vastaanottamiseksi.

Sijaisuuteen valitulle lähtee viesti paikan saamisesta sekä lisätietoja. Mikäli et saanut työtehtävää, saat ilmoituksen, että tehtävä on jo täytetty.

Hakemuksesi on voimassa kuusi kuukautta tietojen päivittämisestä lähtien. Hakija voidaan perustellusta syystä poistaa sijaisrekisteristä.

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue