Rakennusvalvonta

HUOMIO! Kunnanviraston ollessa poikkeustilanteen vuoksi suljettuna, yhteydenotot puhelimitse tai sähköpostitse. Peruutathan katselmusajan, mikäli joku paikallaolijoista sairastuu.

 

Hyvä rakennusvalvonnan asiakas!

Huomioithan viraston sulku- ja loma-ajat lupakäsittelyissä ja katselmuksissa. Rakennusvalvonnan lain määräämiä tehtäviä hoitaa toistaiseksi Toivakan kunnan rakennustarkastaja Jari Vuopio. Hän on tavoitettavissa pääasiassa tiistaisin Uuraisten kunnanvirastolla. Varmistathan hänen paikallaolonsa puhelimitse tai sähköpostitse.

Lupahakemuksia käsitellään jokaisen kuukauden viimeisenä tiistaina. Hakemusten tulee olla käsittelykuntoisia vaadittavine liitteineen ja selvityksineen vähintään 5 arkipäivää ennen toivottua käsittelypäivää. Lupapäätöksiä tehdään seuraavan kerran tiistaina 21.4.2020

Varaathan katselmusajan hyvissä ajoin ennen suunniteltua ajankohtaa.

Rakennusvalvonnan tietopyynnöt:

Tietopyynnöt (rakennusoikeus- tai arkistotiedot) osoitetaan sähköpostitse rakennustarkastajalle tai suunnitteluavustajalle.

Tietopyynnöstä tulee selvitä:

  • kiinteistön tiedot: kiinteistötunnus, kiinteistön osoite, mistä rakennuksesta halutaan tietoa (jos kiinteistöllä on useampia rakennuksia)
  • mitä asiakirjoja tarvitset
  • vanhoissa luvissa (ennen 1990-lukua) on hyvä myös ilmoittaa, kenen nimellä lupa on mahdollisesti haettu (jos tiedossa)
  • yhteystiedot sekä maininta kuinka haluat tutustua asiakirjoihin (huomioi asiakirjojen toimituksen mahdollinen maksullisuus)

Tietopyyntöihin pyritään vastaamaan 2 viikon kuluessa pyynnön jättämisestä.

 

Järvimaisema
© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue