Kuntosali

Uuraisten koulukeskus, Kuukantie 18

Kuntosalivuorot kesä 2024

Kuntosalimaksut 2024

Kuntosalin säännöt

Kuntosalin turvallisuusasiakirja

Huom. *Varaudu tarvittaessa esittämään kuvallinen henkilöllisyystodistus ja mahdolliseen alennukseen vaadittava todistus.
*Tiloista tulee poistua välittömästi vuorojen päättyessä. Mikäli oleskelu tiloissa aiheuttaa hälytyksen, peritään aiheettoman hälytyksen maksu hälytyksen aiheuttajalta.

 

______________________________________________

Kuntosalin jäsenyys ostetaan verkkokaupasta, tässä linkki verkkokauppaan.

Verkkokaupasta voi ostaa käyttöaikaa ja -kertoja ostomääritelmän mukaisesti (huomioihan tämän ostoa tehdessäsi).

 

Toimintaohjeet oston jälkeen, kausikortit

Jos et ole vielä ostanut kuntosalille käyttöaikaa, pääset uuteen verkkokauppaa tästä linkistä.

Kun ostat kausikortin, saat tekstiviestin ja / tai sähköpostiviestin. Sen sisältö on kausikortin käyttäjillä seuraava:

Viestin alussa on ilmoitus mitä viesti koskee sekä kausikorttisi voimassaoloaika. Viestin lopussa on henkilökohtainen ovikoodisi (pin-koodi), muista syöttää numerosarjan jälkeen myös loppumerkki eli “risuaita”.

 

Toimintaohjeet oston jälkeen, sarjakortit

Jos et ole vielä ostanut kuntosalille käyttöaikaa, pääset uuteen verkkokauppaa tästä linkistä.

Kun ostat sarjakortin, saat sähköpostiviestin, joka sisältää linkin varausjärjestelmään. Sen sisältö on sarjakortin käyttäjillä seuraava:

Viestin alussa on henkilökohtainen varauskoodisi, joka ei ole ovikoodi. Koodissa on kirjaimia sekä numeroita. Viestin loppuosa sisältää ostamasi käyttöajan tiedot. Saat ovikoodin avaamalla sähköpostiviestissä olevan linkin.

Kun avaat (puhelimella, tietokoneella, tablet-tietokoneella) viestin sisältämän linkin, selaimeen avautuu ikkuna jossa on ohjeet kuntosalilla käyntiä varten. Ikkunassa on myös painike, jonka avulla saat ovikoodin. Ovikoodi on voimassa 15 minuuttia. Lisäksi sivulla näkyy, onko kuntosali vapaana vai varattuna.

Jos et saa avattua sähköpostiviestissä olevaa linkkiä, laita muistiin henkilökohtainen varauskoodisi, avaa tämä linkki ja syötä varauskoodisi. Jos kuntosali on vapaana, ikkunassa oleva painike on vihreä ja saat sitä klikkaamalla ovikoodin joka on voimassa seuraavat 15 minuuttia.

Seniorikäyttäjien ilmainen kuntosalijäsenyys

Jos olette yli 75-vuotias, saatte käyttöönne ilmaisen jäsenyyden kuntosalille. Lähettäkää sähköpostia osoitteeseen verkkokauppa@uurainen.fi niin sovimme yhdessä ajan ja paikan, jossa tunnistaudutte.

 

Seuraa tätä sivua, päivitämme ajankohtaista tietoa siirtymävaiheesta, uuden järjestelmän käytöstä sekä mahdollisista käyttökatkoksista.

Voit lähettää palautetta kuntosalin siirtymävaiheeseen ja verkkokauppaan liittyen osoitteeseen verkkokauppa@uurainen.fi.

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue