Kuntosali

Uuraisten koulukeskus Kuukantie 18.

Ohjeet koronaepidemian aikaiseen kuntosalin käyttöön

HYVITYKSET! Kausikorteille on lisätty käyttöaikaa koronasulkuajan mukaisesti. Kuitenkin enintään niin pitkään kuin kortti on ollut voimassa sulkuaikana. 

HUOM KESÄKAUTEEN LIITTYEN! Uusia kuntosalikortteja voi ostaa 1.-11.6. vapaa-aikatoimesta erikseen sovitusti. Soita ja sovi aika! Heinäkuussa kirjastosta, kun remontti on valmis. Rekisteröityminen verkkokauppaan tulee tehdä toukokuussa, että saat verkkokaupan käyttöösi ennen kesälomakautta. 

Kuntosalivuorot kesä 2020
Kuntosalimaksut 2020
Kuntosalin säännöt

Verkkokaupasta voi ostaa kortille lisää käyttöaikaa ja -kertoja
https://uurainen.it-opas.fi/php/

*Varaudu tarvittaessa esittämään kuntosalikortti/lätkä ja kuvallinen henkilöllisyystodistus.
*Tiloista tulee poistua välittömästi vuorojen päättyessä. Mikäli oleskelu tiloissa aiheuttaa hälytyksen, peritään aiheettoman hälytyksen maksu hälytyksen aiheuttajalta.

 

Kuntosalikorttien myynti

Uuraisten kirjastolla palveluaikoina
Topintie 2 Uurainen

Huom! Uudet kortit lunastetaan aina kirjastolta, niitä ei voi ostaa verkkokaupan kautta.

Ohjeet verkkokaupan käyttöön ensimmäisellä käyttökerralla

*rekisteröidy sivulle

*odota 1-3 arkipäivää, että yhdistämme rekisteröitymisen nimelläsi olevaan korttiin.

Huom! Jos käytössäsi oleva kortti on muulla kuin omalla nimelläsi, ota yhteyttä vapaa-aikatoimeen. Jos järjestelmässä on nimelläsi useampi kortti, yhdistämme rekisteröitymisen viimeksi käytössä olleeseen korttiin.

*kun kirjautumisen jälkeen pääset näkemään korttitietosi (kortin numerosarja ja voimassaolo), on rekisteröityminen yhdistetty korttiin ja voit asioida verkkokaupassa.

*jos olet oikeutettu maksujen hinnaston mukaisiin alennuksiin verkkokaupassa, sinun tulee esittää alennukseen oikeuttava kortti tai muu todistus vapaa-aikatoimeen tai kirjaston asiakaspalveluun. Alennusoikeus tulee vahvistaa kaksi kertaa vuodessa tammikuussa ja syyskuussa.

 

 

 

 

 

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue