Kuntosali

Uuraisten koulukeskus, Kuukantie 18

Kuntosalivuorot Kevätkausi 2022
Kuntosalimaksut vuosi 2021
Kuntosalin säännöt

*Varaudu tarvittaessa esittämään kuntosalikortti/lätkä ja kuvallinen henkilöllisyystodistus.
*Tiloista tulee poistua välittömästi vuorojen päättyessä. Mikäli oleskelu tiloissa aiheuttaa hälytyksen, peritään aiheettoman hälytyksen maksu hälytyksen aiheuttajalta.

______________________________________________________________________________

Huom. Tiedoksi kuntosalin käyttäjille: klo 9-15 välisenä aikana kuntosalilla voi olla isojakin oppilasryhmiä.

______________________________________________________________________________

TIEDOTE 31.1.2022

Uuraisten kunta avaa sisäliikuntatilojen käytön lasten ja nuorten liikunnan ja kuntosalin yksityiskäytön lisäksi myös aikuisten ryhmäliikunnalle alkaen 1.2.2022. Kaikkien kunnan yleisten tilojen käyttöön laadittu suunnitelma tartuntariskin estämiseksi löytyy tästä linkistä. Kunnan päätöksen mukaisesti koronatodistusta ei oteta käyttöön.

Kuntosali: Kuntosalia käyttäessä asiakkaita pyydetään huomioimaan erityisen hyvä käsihygienia, turvalliset välimatkat toisiin asiakkaisiin sekä kuntosalin että pukuhuoneiden tiloissa ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan kasvomaskeja sekä laitteiden puhdistamiseen tarkoitettuja siivousaineita ja tarvikkeita. Kuntosalin käyttöä koskee voimassa oleva kokoontumisrajoitus (tällä hetkellä ajalla 1.-20.2. 20 henkilöä), jonka toteutumisesta vastaa jokainen yksityinen asiakas ja vuoroja varanneet tahot. Kuntosalille tehdään satunnaisia tarkastuskäyntejä, joilla annettujen ohjeiden noudattamista ja terveysturvallisen liikunnan toteutumista arvioidaan.

 


Ohjeistus koronaepidemian aikaiseen kuntosalin käyttöön:
*Pese kädet kuntosalille tullessa, sieltä lähtiessä ja tarvittaessa myös treenaamisen välissä
*Pyyhi käyttämäsi laitteet ja välineet käytön jälkeen
*Pidäthän turvavälin, myös pukuhuonetiloissa
*Muista hyvä yskimishygienia
*Kuntosalille tuleminen on sallittua vain oireettomana (tarkkailtavia ovat lievätkin flunssan ja vatsataudin oireet)
*Tarkkaile terveysturvallisen treenaamisen edellytyksiä, huomioi 20 henkilön kokoontumisrajoitus
*Kaikkea turhaa oleilua kuntosalilla ja pukuhuonetiloissa on syytä välttää


Kuntosalikorttien myynti

Uuraisten kirjastolta, os. Topintie 2 kirjaston palveluaikoina

Huom! Uudet kortit lunastetaan aina kirjastolta, niitä ei voi ostaa verkkokaupan kautta.


Verkkokauppa

Verkkokaupasta voi ostaa kortille lisää käyttöaikaa ja -kertoja korttiisi tehdyn ostomääritelmän mukaisesti (huomioihan tämän ostoa tehdessäsi).
Huomioithan myös, että henkilöstön liikunta- ja hyvinvointiedut, kuten esimerkiksi Smartum-setelit ja Epassi eivät toistaiseksi käy maksuvälineenä verkkokauppamme palveluntarjoajalle.

Ohjeet verkkokaupan käyttöön ensimmäisellä käyttökerralla:
*Rekisteröidy sivulle
*Odota 1-3 arkipäivää, että yhdistämme rekisteröitymisen nimelläsi olevaan korttiin (vanha kortti, tai uutena käyttäjänä vasta kirjastolta hankittu kortti).
Huom! Jos käytössäsi oleva kortti on muulla kuin omalla nimelläsi, ota yhteyttä vapaa-aikapalveluihin. Jos järjestelmässä on nimelläsi useampi kortti, yhdistämme rekisteröitymisen viimeksi käytössä olleeseen korttiin.
*Kun kirjautumisen jälkeen pääset näkemään korttitietosi (kortin numerosarja ja voimassaolo), on rekisteröitymisesi yhdistetty onnistuneesti korttiisi ja voit asioida verkkokaupassa.
*Jos olet oikeutettu maksuhinnaston mukaisiin alennuksiin verkkokaupassa, sinun tulee esittää alennukseen oikeuttava kortti tai muu todistus vapaa-aikasuunnittelijalle tai kirjaston asiakaspalveluun. Alennusoikeus tulee vahvistaa kaksi kertaa vuodessa tammikuussa ja syyskuussa.

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue