Saavutettavuusseloste

Uuraisten kunnan kotisivuja koskee EU:n saavutettavuusdirektiivi. Direktiivin tavoitteena on ihmisten yhdenvertaisuus digitaalisessa yhteiskunnassa ja yhdenmukaiset vaatimukset saavutettavuudelle.

Verkkosivujen teknisessä toteutuksessa on otettu huomioon saavutettavuusdirektiivin määräykset. Sivustolle tehdyn saavutettavuusanalyysin mukaan Uuraisten kunnan verkkosivut ovat 81% saavutettavat. Lukema on hyvä laajalle kuntasivustolle. Kehittämistyötä on vielä linkityksissä muille sivustoille sekä linkkitekstien nimeämisessä sekä alt-määreiden päivityksessä kuviin. Liitetiedostot (pdf- ja doc-muotoiset) ovat saavutettavassa muodossa Tilintarkastuskertomus_2017.pdf ja Tilintarkastuskertomus _2018.pdf- tiedostoja lukuun ottamatta. Työ sivuston kehittämiseksi entistä saavutettavampaan suuntaan jatkuu edelleen.

Parantaaksemme sivuston saavutettavuutta otamme mielellämme vastaan asiaan liittyviä kysymyksiä, palautetta ja parannusehdotuksia osoitteessa kirjaamo@uurainen.fi. Vastaamme palautteeseen kahden viikon kuluessa.

Mikäli et ole tyytyväinen kunnastamme saamaasi vastaukseen tai sinulle ei toimiteta sitä vaadittavassa kahdessa viikossa, voit halutessasi tehdä saavutettavuuskantelun tai saavutettavuusselvityspyynnön Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Saavutettavuusvaatimukset.fi -sivustolta löydät ohjeet valituksen tekemiseen.

Tämä seloste on laadittu 17.2.2020.
Päivitetty 22.2.2021.

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue