Kesätyöt 2020

Hei uuraislainen yrittäjä!

Kesä 2020 ja kesätyöllistäminen lähestyvät hankalista yhteiskunnallisista ajoista huolimatta. Yrityksillä ja muilla y-tunnuksellisilla tahoilla on nyt mahdollisuus saada tukea kesätyöntekijöiden palkkaamiseen. Kesätyöllistämisen avulla yrityksillä on mahdollisuus saada roppakaupalla uutta virtaa ja näkökulmia arjen toimintaan ja kesätyöntekijät saavat puolestaan erittäin arvokasta työkokemusta ja sen kautta näkemystä ja ideoita oman ammatin valintaan.

Kesätöiden tulee sijoittua pääsääntöisesti ajalle 1.6.-31.8.2020. Poikkeustapauksissa työ voi ajoittua myös toukokuun puolelta kesäkuulle. Tarkempaa tietoa kesätyöllistämisen tuesta saa työnsuunnittelija Ari Pekka Pasaselta, p. 050 440 4420 sekä peruspalvelulautakunnan kokouksen pöytäkirjasta 12.3.2020 § 32.

Hakemus kesälle 2020 jätetään kunnanviraston kirjaamon sähköpostiin osoitteeseen kirjaamo@uurainen.fi. Kesätyöllistämistukea myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä ja se maksetaan yrittäjälle kesätyöntekijän työsuhteen päättymisen jälkeen. Toimi nyt!

 

Uuraislainen nuori, nyt on aika hakea kesätöitä!

Kevät on jo täällä ja on aika hakea kesätöitä. Ole pian itse yhteydessä Uuraisten kunnassa toimiviin yrityksiin. Kerro yrittäjälle mahdollisesta aikaisemmasta työkokemuksestasi ja vahvuuksistasi. Kerro myös mahdolliselle tulevalle työnantajallesi kunnan kesätyöllistämistuesta.

Kesätyöllistämistukeen oikeutettuja ovat 13-24-vuotiaat Uuraisilla kirjoilla olevat. Jo 13-vuotias voi osallistua kesätyöharjoitteluun, mikäli täyttää saman kalenterivuoden aikana 14 vuotta. Palkkaa saat Tutustu työelämään ja tienaa –mallin mukaan. Palkka kahden viikon työsuhteesta on vähintään 340 euroa sisältäen lomakorvauksen.

Tartu luuriin tai näppäimistöön nyt! Onnea matkaan!

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue