Etätöihin eurolla kampanja jatkuu kesäkuun loppuun 2021!

05.01.2021 | Uutinen

Valokuitu on vastaus hajautuvan työnteon haasteisiin.

Korona-aika muutti työtapojamme sekä hajautti työntekijät kaupunkien toimistokeskittymistä koteihin ja maaseudun kakkosasunnoille. Uudistuva työelämä on yhä riippuvaisempi toimivista tietoliikenneyhteyksistä: valokuituyhteydet ovat valttikortteja yritysten ja paikkariippumattomien työntekijöiden houkuttelemiseksi kuntaan.

Me haluamme Uuraisilla olla johtava etätyökunta! Sen vuoksi tarjoamme valokuituliittymän tontin ostajalle kampanjahintaan 30.6.2021 asti yhdellä eurolla.

Kampanjassa liittymä myydään yhdellä (1) eurolla sisältäen arvonlisäveron. Liittymä  myydään irtaimen kauppakirjan sopimuksella, ja kauppahinta sisältää pelkästään liittymän. Kauppa ei sisällä muuta, kuten esim. vesi- ja viemäriliittymän lunastusta. Kampanja koskee myös rakentamiseen vuokrattavien tonttien valokuituliittymiä. Liittymäsopimus siirretään kauppakirjan liitteeksi tulevan liittymäsopimuksen mukaisena ostajille. Kaupantekohetkestä lähtien ostajat vastaavat liittymän kuukausi- ja muista kuluista. Kiinteistön kaupasta laaditaan erillinen kauppakirja tai vuokraamisesta vuokrasopimus.

Käy tutustumassa kunnanjohtajan videoesittelyyn!

 

Karttapalvelusta http://kartta.uurainen.fi/ löydät kunnalla myynnissä olevat tontit. Valokuitu on ostettavissa rakennuspaikalle videolla esitetyillä Aittovuoren, Rinteelän, Hepokallion ja Mursketien alueilla. Käytännössä tonttien rajalle on tuotu valmiiksi valokuitukieppi, jonka käyttöönotosta ja kytkennästä vastaa tontin ostaja tai vuokraaja sitten, kun oma koti on rakenteilla. Liittymän käyttöönottoon ja kytkentään liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä Uuraisten Valokuituverkot Oy:öön https://www.kuuskaista.com/yrityksesta/uurvv/

Tontin varaamisessa, ostamisessa tai vuokraamisessa ota yhteyttä tekninen johtaja Janne Koskenkorvaan p. 0400 643 890

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue