Haemme kuntien yhteistä ILMASTOKOORDINAATTORIA

06.09.2023 | Tiedote

              

Ympäristöministeriö on myöntänyt avustuksen seudullisen ilmastosuunnitelman valmisteluun. Kaksi vuotta kestävässä hankkeessa laaditaan neljälle kunnalle – Uuraisten, Petäjäveden ja Multian kunnille ja Keuruun kaupungille – yhteinen ilmastosuunnitelma. Hankkeen hallinnoija on Uuraisten kunta. Tavoitteena on luoda selkeyttä ja suunnitelmallisuutta kuntien ilmastotyöhön ja sitä kautta kuntien toimintaan ja talouteen sekä toteuttaa Keski-Suomen hiilineutraalisuustavoitetta 2030.

Haemme kuntien yhteistä

Ilmastokoordinaattoria,

määräaikaiseen toimeen 1.10.2023-30.6.2025

Tehtäviisi kuuluu kuntien yhteisen ilmastosuunnitelman laatiminen, hankehallinnointi, aktiivinen viestintä sekä yhteistyöverkostojen luominen ja ylläpitäminen. ilmastokoordinaattori auttaa kuntia luomaan toimintamallin, joka mahdollistaa jatkuvuuden hankkeen päätyttyä. Työaikasi jakaantuu tasan kaikkien kuntien kesken ja työn tekeminen edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Sinulla on perustiedot liittyen keskeisiin teemoihin (ilmasto, uusiutuva energia, liikenteen päästövähennykset, kiertotalous, hiilinielut, luonnon monimuotoisuus). Tunnet EU/kansallista/maakunnallista toimintaohjelmasisältöä ja lainsäädäntöä.

Eduksi katsotaan kokemus ilmastotyöstä ja kunta-alan tuntemus. Hyvät kommunikointi-, organisointi- ja yhteistyötaidot, oma-aloitteisuus ja tietotekninen osaaminen auttavat tehtävien haltuunotossa sekä hoidossa.

Hae paikkaa 19.9.2023 klo 12:00 mennessä https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/ilmastokoordinaattori-551884/ työavain 551884

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue