Hanna Lahtinen palkittiin Hyvän kierre -palkinnolla

06.03.2020 | Uutinen

Torstaina 5.3.2020 järjestetty Elinvoimapaja kokosi yhteen Jyväskylän, Muuramen, Laukaan ja Uuraisten kuntien työntekijöitä, järjestöaktiiveja ja kuntapäättäjiä. Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n koolle kutsumassa Uuraisilla järjestetyssä Elinvoimapajassa pureuduttiin kuntien ja järjestöjen yhteistyön arvioimiseen ja vahvistamiseen. Lähtökohtana oli kuntien järjestöpositiivisuuden edistäminen.

Ilta osoitti, että Uuraisilla on jo vuosikymmenten ajan tehty hyvää ja aktiivista kunnan ja järjestöjen välistä yhteistyötä. Yhtenä esimerkkinä jo 1970-luvulta asti vuosittain järjestetty Uuraisten viikko. Tulevaisuuden kehittämiskohteeksi Uuraisten toimijat nostivat lasten ja nuorten kulttuurin harrastusmahdollisuuksien lisäämisen.

Elinvoimapaja huipentui Hyvän kierre -palkitsemiseen. Uuraisten Hanna Lahtinen palkittiin henkilönä, joka on aktiivisesti edistänyt järjestöpositiivista yhteistyötä omassa kunnassaan. Hannan panos on merkittävä työnsä ja vapaaehtoistyönsä kautta. Onnea Hanna, palkinto meni oikeaan osoitteeseen!

Vas. Anu Hätinen, Hanna, Katariina Luoto

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue