Kiinteistöjen rekisteritietojen selvityshanke

18.05.2021 | Tiedote
Kiinteistöjen rekisteritietojen selvityshankkeen ensimmisen osa-alueen maastokartoitukset ovat nyt päättyneet ja tietojen koostaminen on alkanut. Koostamisen jälkeen virheelliset tiedot korjataan kunnan järjestelmään, josta ne siirretään Digi- ja väestötietoviraston rekisteriin muiden viranomaisten saataville.
 
Kartoitustyön tuloksista ei toimiteta kiinteistöjen omistajille erillisiä selvityksiä. Mikäli epäilet kiinteistösi tiedoissa olleen virheitä tai haluat muuten tiedon kartoitustyön tuloksista, niin lähetäthän tiedustelun sähköpostilla rekisteritiedot@uurainen.fi. Viestistä tulee ilmetä tiedustelua koskevan kiinteistön kiinteistötunnus. Tiedusteluihin vastataan, kun tulosten koonti valmistuu alkukesän aikana.
 
Oman kiinteistön sijoittumisen alueelle ja kiinteistötunnuksen voi tarvittaessa tarkistaa Kuntalaisen karttapalvelusta. Kartoitettu alue näkyy kartalla vihreällä.
 
Maastokartoitustöitä ei siis toistaiseksi tehdä, ja seuraavan osa-alueen kartoituksista tullaan tiedottamaan erikseen kunnan nettisivuilla, Facebookissa sekä kartoitettavalla alueella.
 
Kiitos vielä kiinteistöjen omistajille tähänastisesta yhteistyöstä!
© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue