Kulttuurisuunnistus kutsuu!

15.05.2020 | Uutinen

Eksoottinen ja jännittävä Uurainen on tämän kesän houkuttelevin lomakohde. Turistimassojen suosimien Toripäivien sijaan kannattaa nyt kuitenkin sukeltaa hieman syvemmälle uuraislaiseen sielunmaisemaan ja menneisyyteen.

Siihen oivan välineen tarjoaa Uuraisten kulttuurisuunnistus, jossa vinkataan 15 henkeäsalpaavasta kohteesta aivan kävelymatkan päässä kaiken keskipisteestä, eli Uuraisten torista. Matkalla kohtaat tarinoita legendaarisista entisaikojen kuukkalaisista ja saatatpa kohdata aidon ja elävän alkuperäiskansalaisenkin.

Kulttuurisuunnistus tarjoaa myös haastetta älynystyröillesi. Sinun pitää löytää jokaisesta kohteesta yksi kirjain ja asettaa ne oikeaan järjestykseen. Tämän jälkeen raapustat kirjaimet, nimesi ja puhelinnumerosi suunnistuskartan alareunasta löytyvään kuponkiin ja palautat sen kunnanviraston oven vierestä löytyvään luukkuun. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan uuraislaisia tuotepaketteja.

Kulttuurisuunnistuskartta on julkaistu torstaina 14.5.2020 PaikallisUutiset-lehdessä ja karttoja saa myös kunnanvirastolta ja PaikallisUutisten toimituksesta.

Uskomaton Uurainen – Näe, koe ja häikäisty!

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue