Kuntosalin verkkokauppa on avattu

22.01.2020 | Tiedote

Verkkokaupasta voi ladata kuntosalikortille lisää käyttöaikaa ja -kertoja. Uudet kortit lunastetaan aina kirjastolta, niitä ei voi ostaa verkkokaupan kautta.

Huomioithan, että rekisteröidyttyäsi sivustolle, verkkokauppa EI ole heti käytettävissä. Työntekijän pitää ensin yhdistää rekisteröityminen käytössäsi olevaan korttiin (1-3 arkipäivää). Rekisteröidy siis sivustolle hyvissä ajoin ennen ensimmäistä ostokertaa.

Verkkokauppa
https://uurainen.it-opas.fi/php/

Ohjeet verkkokaupan käyttöön ensimmäisellä käyttökerralla

*rekisteröidy sivulle

*odota 1-3 arkipäivää, että yhdistämme rekisteröitymisen nimelläsi olevaan korttiin.

Huom! Jos käytössäsi oleva kortti on muulla kuin omalla nimelläsi, ota yhteyttä vapaa-aikatoimeen. Jos järjestelmässä on nimelläsi useampi kortti, yhdistämme rekisteröitymisen viimeksi käytössä olleeseen korttiin.

*kun kirjautumisen jälkeen pääset näkemään korttitietosi (kortin numerosarja ja voimassaolo), on rekisteröityminen yhdistetty korttiin ja voit asioida verkkokaupassa.

*jos olet oikeutettu maksujen hinnaston mukaisiin alennuksiin verkkokaupassa, sinun tulee esittää alennukseen oikeuttava kortti tai muu todistus vapaa-aikatoimeen tai kirjaston asiakaspalveluun. Alennusoikeus tulee vahvistaa kaksi kertaa vuodessa tammikuussa ja elokuussa.

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue