Lasten liikuntaleirien ja uimakoulujen ilmoittautumiset ovat auki

21.05.2021

Ilmoittautuminen Uuraisten kunnan liikuntapalveluiden lasten liikuntaleireille ja uimakouluihin on auki alla olevista linkeistä!

Lasten liikuntaleirit järjestetään kahdella ensimmäisellä kesälomaviikolla Hirvasella 7.-11.6. ja keskustan koulukeskuksella 14.-18.6. klo 10-15. Liikuntaleirien osallistumismaksu on 30 euroa ja se sisältää päivittäin tarjottavan lämpimän aterian, ohjauksen ja vakuutuksen.  Ilmoittautumislomakkeella on lisää tarvittavia tietoja. Huomaathan, että mukaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoitettua lasta/ leiri.

Lasten uimakoulut järjestetään ajalla 12.-16.7. Pikku Kuukan ja Hirvasen uimarannoilla neljässä eri ryhmässä klo 10-14.45 välisenä aikana. Uimakoulun osallistumismaksu on 15 euroa ja se sisältää ohjauksen ja vakuutuksen. Tarkemmat ryhmien ajankohdat ja lisätiedot löytyvät ilmoittautumislomakkeelta. Huomaathan, että mukaan mahtuu 10 ensimmäiseksi ilmoitettua lasta/ uimakouluryhmä.

Onnistuneesta leiri- ja uimakouluilmoittautumisesta tulee kuittaus tekstiviestitse (vapaa-aikasuunnittelijan työaikana) ja linkit poistetaan käytöstä ilmoittautumisten täyttyessä. Ohjaajina leireillä ja uimakouluryhmissä toimivat mukavat, innostavat ja vastuulliset aikuiset. Leirit ja uimakoulu toteutetaan yhteistyössä vapaa-aikapalveluiden ja Keski-Suomen liikuntaleirien kanssa, sekä Swimming Jyväskylä ry:n kanssa.

Tervetuloa mukaan – toivotaan suotuisia säitä ja liikunnallisen toiminnan iloa toiminnan ajalle ja jokaisen kesään muutenkin!

 

Lisätietoja:
Vapaa-aikasuunnittelija
Eeva-Maria Nousiainen
eeva-maria.nousiainen@uurainen.fi
040 585 7784

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue