Monipaikka-hankkeen kevään 2023 tapahtumat ja koulutukset

11.01.2023 | Tiedote

Monipaikka auttaa keskisuomalaisia mikro- ja pk-yrityksiä kehittämään etätyön käytäntöjä. Maksuttomat ja käytännönläheiset koulutuksemme on suunnattu keskisuomalaisille mikro- ja pk-yrityksille toimialasta riippumatta. Tervetuloa!

Monipaikkaisen työn mahdollisuudet, TE-live lähetys to 19.1. klo 14-14.30 (pelkkä videolähetys)
Aiheena monipaikkainen työ ja sen mahdollisuudet uusien osaajien löytämiseen ja oman yritystoiminnan kehittämiseen. Mukana lähetyksessä Keski-Suomen ELY-keskuksen Monipaikka -hanke, Y4worksin konsultti Ville Pelamo ja kuulemme myös IDEAL isännöinti Oy:n yrittäjä Atte Porkkalan kokemuksia. Seuraa lähetystä: https://te-live.fi/lahetykset/878T0K2zQ

Etätapaamiset haltuun! – hybridikoulutus ke 1.2.2023 klo 9-12 Jyväskylä / Teams
Kuinka voit olla paremmin läsnä etätapaamisissa? Miten varmistaa etätapaamisissa, että ymmärrät toisen oikein ja tulet ymmärretyksi? Kuinka huolehtia, että kaikki ovat mukana tasavertaisesti? Koulutukseen voit osallistua paikan päällä Jyväskylässä tai etäyhteyden kautta. Kouluttajana toimii Elina Tapio Raami kehittämispalvelut Oy:stä.  Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Luottamus ja menestyvä etätiimi – työpaja to 9.2.2023 klo 13-16 Pihtipudas
Mikä on menestyvän etätiimin salaisuus? Miten luottamus ja vuorovaikutus vaikuttavat siihen, ja kuinka niitä voidaan käytännössä tukea?  Koulutus järjestetään HUBteekissa Pihtiputaalla. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Luottamus ja menestyvä etätiimi – työpaja ke 22.2.2023 klo 13-16 Saarijärvi
Mikä on menestyvän etätiimin salaisuus? Miten luottamus ja vuorovaikutus vaikuttavat siihen, ja kuinka niitä voidaan käytännössä tukea?  Koulutus järjestetään BioPaavossa Saarijärvellä. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Lisäksi suunnitteilla koulutuksia mm. seuraavista teemoista (muutokset mahdollisia):

  • innovointi etänä
  • työnantajabrändi ja kuinka saat houkuteltua osaajia mistä tahansa
  • näin teet työnantajaesittelyvideon
  • etätyöntekijän hyvinvointi

Koulutusten tarkemmat sisällöt ja aikataulut päivittyvät nettisivuillemme. Saat ajantasaista tietoa Monipaikan tapahtumista myös tilaamalla uutiskirjeemme.​​​​​​

Lisätiedot:
Satu Hovisalmi
Projektisuunnittelija, Monipaikka-hanke
ely-keskus.fi/monipaikka
0295 024 728, vaihde 0295 024 500

Keski-Suomen ELY-keskus
Työllisyys-, osaaminen- ja kulttuuriyksikkö
Cygnaeuksenkatu 1, PL 250, 40101 Jyväskylä

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue