Onnea Sanna, sekä Uuraisten lasten ja nuorten liikuttajat!

28.01.2021 | Uutinen

Uuraisten liikuntateko-palkinto annetaan tänä vuonna fysioterapeutti ja seuratoimija Sanna Espolle. Sanna on toiminut Uuraisilla pitkään kuntalaisten liikuttajana fysioterapeuttina ja seuratoimijana. Sanna on lukuisten toimintavuosiensa aikana liikuttanut eri ikäisiä kuntalaisia työlleen omistautuneesti. Hän on ohjaajana iloinen ja motivoiva. Hänen ohjaamat liikuntaryhmät ovat paikkakunnalla tunnettuja ja suosittuja. Sanna saa liikuntaryhmien ohjaajana kiitosta myös vankasta ammattitaidostaan räätälöidä ja huomioida eri-ikäiset ja -tasoiset liikkujat.

Myös toinen uuraislainen liikuttaja huomioitiin Keski-Suomen Liikunta Ry:n Keski-Suomen vuoden 2020 urheilijavalinnoissa, sillä Vuoden keskisuomalainen nuorisourheiluseura on Uuraisten Urheilijat.

Varsinkin junnusalibandyn saralla UU on kasvanut viime vuosien aikana harppauksittain. Uuraisten Urheilijoiden Junnusähly liikuttaa noin 70 lasta viikoittain. Kilpajoukkueita on kolme ja lisäksi vielä kerhotoimintaa ihan pienimmille lapsille. Lisäksi UU järjestää lapsille ja nuorille jumppia, hiihtokoulua, tanssia ja jopa keppihevosjumppaa.

Tähän vuoteen saakka kaikki Vuoden Urheilija -valinnat on julkistettu Keski-Suomen Urheilugaalassa, mutta vallitsevien koronarajoitusten vuoksi gaalaa ei voida tänä vuonna järjestää. Kakkukahvit kuitenkin juodaan kunnanvirastolla ja diplomit jaetaan ansaitusti palkituille.

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue