Sisäliikuntapaikkojen koronarajoitukset puretaan 3.5.2021

22.04.2021 | Tiedote

Uuraisten kunnan sisäliikuntapaikkojen koronarajoitukset puretaan maanantaista 3.5.2021 alkaen.

Sisäliikuntapaikoista koulukeskuksen liikuntasali on ollut käytössä lasten ja nuorten harrastustoimintaan kevään ajan, mutta nyt käyttö avataan myös aikuisille. Myös kuntosali on ollut avoinna henkilöasiakkaille ja ryhmäkäyttö avataan sovituille vuoroille talvikauden loppuajaksi ajalle 3.-31.5.

Sisäliikuntapaikkojen vakiovuorojen kesäkauden 1.6.-31.8. haku on käynnissä 30.4. saakka. Vakiovuoroja haetaan keskustan koulukeskuksen liikuntasalin ja kuntosalin osalta hakulomakkeella. Pyyntö satunnaisvuorojen varauksesta keskustan koulukeskuksen liikuntasaliin tehdään vapaa-aikasuunnittelijalle. Kyläkoulujen liikuntasalien käyttövaraukset tehdään koulujen rehtorien kautta.

Keskustan urheilukentälle ei jaeta vuoroja kesälle 2021, kenttä menee remonttiin alkukesällä. Kyläkoulujen kenttien vakio- ja satunnaisvuorojen varaamisesta osoitetaan pyyntö vapaa-aikasuunnittelijalle, joka päivittää ajantasaista tietoa varauksista nettisivuille.

Kaikkien sisäliikuntapaikkojen osalta ohjeistukset koronaepidemian aikaisesta tilojen käytöstä ja maskien käyttösuositus pysyvät voimassa.

Liikunnan iloa jokaisen kevääseen!

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue