Tiedote koulukeskuksen kuntosalin ja liikuntasalin käytöstä

04.01.2022 | Tiedote

Tiedote Uuraisten kunnan sisäliikuntapalveluista (laadittu 4.1.2022)

 

Tämän hetkisten rajoitusten ja päätösten mukaisesti kunnan sisäliikuntatilat ovat suljettuina/käytettävissä seuraavalla tavalla:

Kuntosali

Koulukeskuksen kuntosali on käytettävissä yksityisasiakkaille sunnuntaihin 9.1. saakka päivittäin klo 5-22 (pois lukien siivousaika perjantaina klo 8-9). Ajalla 10.-16.1. kuntosali on käytettävissä yksityisasiakkaille tästä linkistä löytyvin aukioloajoin. Sunnuntaihin 16.1. saakka kaikki ryhmäliikuntavuorot ovat kuntosalilta peruttu.

Ohjattujen kuntosaliryhmien (maanantaisin klo 16-19) ja muun kuntosalin ryhmäliikuntakäytön alkamisajankohdasta ja muista mahdollisista yksityiskohdista tiedotetaan myöhemmin.

Koulukeskuksen liikuntasali

Liikuntasalin aikuisten liikuntakäyttö on keskeytetty 16.1. saakka. Alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten harrastustoiminta, sekä perheiden käyttövuorot voivat jatkua salissa normaalisti. Kuitenkin yleisötapahtumat on rajoitettu Keski-Suomen alueella 31.1. saakka maksimissaan 20 henkilöä salliviin tilaisuuksiin, joten turnauksiin tms. alaikäisten lasten ja nuorten liikunnallisiin tilaisuuksiin saa osallistua alle 18-vuotiaiden pelaajien/harrastajien lisäksi vain rajoitettu määrä (20 hlöä) huolto- tai muuta joukkoa. Lähtökohtaisesti emme suosittele yleisön osallistumisen sallimista alle 18-vuotiaiden liikuntavuoroille tai -tapahtumiin.

Liikuntasalin aikuisten liikuntakäytön alkamisajankohdasta ja muista mahdollisista yksityiskohdista tiedotetaan myöhemmin.

Mahdollinen koronatodistuksen käyttäminen

Koronatodistuksen käyttämistä yleisötapahtumien järjestämiseksi tai muun tilankäytön mahdollistamiseksi on rajoitettu 20.1. saakka. Mikäli koronatodistuksen käyttöä yli 16-vuotiaiden sisäliikuntapalveluissa aletaan noudattamaan 20.1. jälkeen, tiedotetaan siitä myöhemmin. Kuitenkin liikuntasalien harrastuskäytössä mahdollinen koronatodistuksen käytön noudattaminen tulee olemaan järjestävän tahon, kuten seuran, tai muun toimintaa tuottavan tahon vastuulla. Liikuntasalien lisäksi myös kuntosalin osalta koronatodistuksen mahdollisesta käytöstä linjataan ja tiedotetaan myöhemmin.

 

Seuraamme tilannetta ja kiitämme asiakkaitamme kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä muuttuvassa tilanteessa! Voimassa olevat tiedotteet koulukeskuksen kuntosalin ja liikuntasalin käytön suhteen pyritään pitämään ajan tasalla sosiaalisen median kanavilla, kotisivuilla liikuntapaikkojen omilla alasivuilla ja paikanpäällä koulukeskuksen tiloissa.

Lisätietoja sisäliikuntapaikkojen käytöstä suhteessa voimassa oleviin rajoituksiin saa vapaa-aikasuunnittelijalta Eeva-Maria Nousiaiselta (eeva-maria.nousiainen@uurainen.fi, 040 585 7784).

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue