Tiedote Uuraspostin toiminnasta

22.02.2021 | Tiedote

Ajoittain on herännyt keskustelua Postin toimintaan liittyen Uuraisilla.

Uuraisten kunta alkoi ylläpitää Postin myyntipistettä Uuraspostia, jotta kyseisen palvelun jatko saatiin turvattua Uuraisilla. Myyntipiste palvelee arkisin klo 12–16 ja palvelusta vastaa Uuraisten kunnan henkilöstö. Valitettavasti Uuraisten kunta ei pysty toistaiseksi tarjoamaan niin laajoja aukioloaikoja kuin palautteen ja sosiaalisessa mediassa käydyn keskustelun perusteella on käynyt ilmi. Aloitamme selvittelyn, jotta voisimme pitää yhden päivän viikossa pidennetyin aukioloajoin.

Mahdollisissa postinjakelua koskevissa ongelmissa tulee olla yhteydessä Postin valtakunnalliseen asiakaspalveluun. Uuraisten kunnan ylläpitämälle myyntipisteelle ei ole omaa puhelinnumeroa tai sähköpostosoitetta, vaan asiat on selvitettävä keskitetyn asiakaspalvelun kanssa. Toivommekin, että palaute ja kehitysehdotukset kohdistetaan jatkossa oikealle taholle sosiaalisessa mediassa käytävän keskustelun sijaan. Näin taataan parhaat vaikutusmahdollisuudet.

Myyntipisteen toiminnan eli Uuraisten kunnan tarjoaman palvelun kehittämiseen liittyvissä asioissa pyydämme olemaan yhteydessä p. 040 182 0482.

Postin toimintaa koskevissa asioissa ja palautteessa olkaa yhteydessä valtakunnalliseen asiakaspalveluun, jonka yhteystiedot löydätte Postin verkkosivuilta.

Muistutuksena vielä, että Posti on etsinyt Uuraisilta uutta yhteistyökumppania, mutta toistaiseksi sopivaa yksityistä toimijaa ei ole löytynyt. Posti jatkaa edelleen yksityisen yhteistyökumppanin etsimistä. Pakettiautomaatin kapasiteetti Salessa on rajallinen, joten pyydämme automaattia käyttäviä noutamaan pakettinsa aina mahdollisimman pian, jotta lokeroita vapautuu uusille paketeille. Paketit voi toki aina myös tilata työmatkan tai muun syyn perusteella itselle helpoimpaan asiointipisteeseen, mikäli Uuraspostissa asiointi on nykyisten aukioloaikojen puitteissa haastavaa.

Yhteistyöterveisin,
Uuraisten kunta

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue