Uutta senioriasumista kunnan sydämeen?

19.01.2021 | Uutinen

Uuraisille on suunnitteilla yksityisen toimesta senioriasumisentalo ikäihmisille keskustaajamaan (entinen huoltamokiinteistö, Kuukantie 11).

Kahdessa eri rakennuksessa tulisi olemaan kymmenen kaksiota sekä kahvila-ravintola. Kokonaisuuteen sisältyy myös yhteinen sauna asukkaille poreammeineen. Rakennukset tulisivat olemaan hirsirunkoisia ja kaikki asunnot olisivat mahdollisimman esteettömiä ja yhdessä tasossa.

Asunnot voisi ostaa omaksi tai vuokrata. Uuraisten kunnalla on suunitelmissa vuokrata sijoittaja-rakentajan asuntoja edelleen vuokrattavaksi tarvitsijoille. Menettelyä kutsutaan välivuokraukseksi. Vuokrataso on noin 15 €/m2. Maalämmöllä toteutettu lämmitys sisältyy vuokraan.

Mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan asunnon, vastaa kyselyyn yhteystiedoillasi varustettuna 4.2.2021 mennessä. Selvitä myös Kelan eläkkeensaajan asumistukimahdollisuus. Vastaamalla osallistut 100 euron S-ryhmän lahjakortin arvontaan. Paikallisuutisten kuntatiedotteessa on myös sama kysely. Vastaukset voi palauttaa palautuslaatikkoihin, jotka sijaitsevat kunnanviraston neuvonnassa, kirjastossa ja Paikallisuutisten toimituksessa.

Lisätietoja:

Peruspalvelujohtaja Jouko Nykänen,
p. 040 589 1277
jouko.nykanen@uurainen.fi

 

Suunnitellun senioritalon kaksiot ovat kaikki 42,5 neliön
kokoisia, omalla sisäänkäynnillä ja pienellä terassilla varustettuja.
Jokaiseen asuntoon kuuluu kylpyhuone, makuuhuone ja avara tupakeittiö.

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue