Vapaa-aikasuunnittelijan sijaisuus 1.4.2021-31.3.2022

11.03.2021 | Tiedote

Uuraisten kunta hakee vapaa-aikasuunnittelijan sijaista ajalle 1.4.2021-31.3.2022.

Vapaa-aikasuunnittelija vastaa kunnan vapaa-aikapalveluiden suunnittelusta, ohjauksesta ja johtamisesta. Kunnan vapaa-aikapalvelut sisältävät kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut. Tehtäviin kuuluu lisäksi kunnan järjestöyhteistyöstä vastaaminen sekä ehkäisevän päihdetyön kuntayhdyshenkilönä toimiminen.

Monipuolinen työnkuva antaa näköalapaikan noin 3700 asukkaan kunnan palveluihin, joilla vahvistetaan kuntalaisten hyvinvointia, osallisuutta ja mielekästä vapaa-aikaa. Tehtävä tarjoaa innostavan mahdollisuuden kehittää ja ylläpitää palveluita tiiviissä yhteistyössä kunnan eri toimialojen, järjestöjen, urheiluseurojen ja kuntalaisten kanssa. Nuorisopalveluilla on lisäksi henkilöstöä, joiden esimiehenä vapaa-aikasuunnittelija toimii.

Tehtävän hoitaminen edellyttää kulttuuri-, liikunta- ja/tai nuorisoasioiden asiantuntemusta, johtamisosaamista, talouden ja hallinnon osaamista sekä hankeosaamista.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Työ sisältää satunnaisesti myös ilta- ja viikonlopputyötä sekä yleisiin loma-aikoihin sijoittuvaa työtä. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Tehtävä alkaa 1.4.2021. Tehtävässä on 5 kuukauden koeaika. Haastattelut pyritään pitämään 22.3.2021.

 

Hae paikkaa Kuntarekryssä!

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue