Vuoden Yrittäjä 2022 on Trail It Oy

11.01.2023 | Uutinen

Uuraisten kunta ja Uuraisten Yrittäjät ovat valinneet vuoden 2022 yrittäjäksi Uuraisilla Trail It Oy:n. Menestyksekäs yritys palkittiin kunnanvirastolla keskiviikkona 11.1.2023.

Vuoden 2022 Uuraisten vuoden yrittäjä -palkinnon saaja on monipuolisten ja helposti tavoitettavien lähiliikuntamahdollisuuksien tuottaja. Yritys on ollut viemässä liikunnan iloa ympäri Suomen ja tulevaisuudessa mahdollisesti jopa kansainvälisestikin.

Vuonna 2017 perustettu yritys on kasvanut tasaisesti olemassaolonsa aikana ja kasvuvauhti on ollut kovaa. Vuonna 2021 eli viidentenä toimintavuonna yrityksen liikevaihto ylitti reilusti miljoonan euron ollessa kaksinkertainen edelliseen vuoteen nähden. Huiman kasvun lisäksi yritys on myös pitänyt huolen siitä, että liiketoiminta on kannattavaa ja edellytykset toiminnalle ovat olemassa jatkossakin.

Yrityksen liikeidea mahdollistaa monipuolisempia liikuntamahdollisuuksia myös pienemmilläkin paikkakunnilla ja yrityksen erikoisosaamisella on tehty Uuraista tunnetuksi ympäri Suomea.

 

Palkitsemistilaisuudessa Uuraisten Liikenteen toimitusjohtaja Kimmo Kivelä, Uuraisten kunnanjohtaja Juha Valkama, Trail It Oy:n Juhana Koivisto, Uuraisten yrittäjien väistyvä puheenjohtaja Taru Rytkönen, Uuraisten yrittäjien uusi puheenjohtaja Jonna Pasanen ja Uuraisten yrittäjien edustaja Susanna Kettunen.

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue